Çözüldü DxDiag'da ekran kartı 128MB gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bernardeschi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün ASUS laptop aldım fakat DxDiag'dan baktığımda ekran kartı 128MB gözüküyor. Can u run it sitesinden oyunlar çalıştırır mı diye baktığımda bir tek ekran kartında sistem gereksinimlerini karşılayamıyorum, teknik ve sistemden hiç anlamam bana yardımcı olabilme şansınız var mı? Sistem özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz, şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• asus1.jpg
    asus1.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 55
  • asus2.jpg
    asus2.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, dün ASUS laptop aldım fakat DxDiag'dan baktığımda ekran kartı 128MB gözüküyor. Can u run it sitesinden oyunlar çalıştırır mı diye baktığımda bir tek ekran kartında sistem gereksinimlerini karşılayamıyorum, teknik ve sistemden hiç anlamam bana yardımcı olabilme şansınız var mı? Sistem özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz, şimdiden çok teşekkür ederim.
Modeliniz bu galiba.
Harici ekran kartınız yok onboard kullanıyorsunuz.
Modeliniz bu galiba.
Harici ekran kartınız yok onboard kullanıyorsunuz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı