SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Nisan 2017 #1 Böyle bir hata almaktayım. Sizce nedir sebebi? Sürücüm güncel. Yeni format attım. Ekran kartında veya işlemcide, yeni format attığım için O.C. yok. Bazen 1 saat kadar oynadıktan sonra da oyun donmakta. Dx 11 veya Dx 12 fark etmiyor, ikisinde de zaman zaman alıyorum. @BERWAR @Silinen üye @Silinen üye @Silinen üye @BERWAR
Böyle bir hata almaktayım. Sizce nedir sebebi? Sürücüm güncel. Yeni format attım. Ekran kartında veya işlemcide, yeni format attığım için O.C. yok. Bazen 1 saat kadar oynadıktan sonra da oyun donmakta. Dx 11 veya Dx 12 fark etmiyor, ikisinde de zaman zaman alıyorum. @BERWAR @Silinen üye @Silinen üye @Silinen üye @BERWAR
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #2 Sürücüden kaynaklı bir hata. En son çıkan sürücüyü mü kullanıyorsun? Alt kısımda da en az 2 GB VRAM'e sahip kart kullanın diyor, elindeki kart 4 GB.
Sürücüden kaynaklı bir hata. En son çıkan sürücüyü mü kullanıyorsun? Alt kısımda da en az 2 GB VRAM'e sahip kart kullanın diyor, elindeki kart 4 GB.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Nisan 2017 #3 BERWAR dedi: Sürücüden kaynaklı bir hata. En son çıkan sürücüyü mü kullanıyorsun? Alt kısımda da en az 2 GB VRAM'e sahip kart kullanın diyor, elindeki kart 4 GB. Genişletmek için tıkla... Hocam Sürücüm son sürücü. 2 kez temiz sürücü kurulumu yapmıştım. Olmayınca komple format atıp, BF 1 de dahil her şeyi sıfırdan yükledim. Ayrıca oyunda VRAM GB kullanımım 3'ü geçmedi hiç
BERWAR dedi: Sürücüden kaynaklı bir hata. En son çıkan sürücüyü mü kullanıyorsun? Alt kısımda da en az 2 GB VRAM'e sahip kart kullanın diyor, elindeki kart 4 GB. Genişletmek için tıkla... Hocam Sürücüm son sürücü. 2 kez temiz sürücü kurulumu yapmıştım. Olmayınca komple format atıp, BF 1 de dahil her şeyi sıfırdan yükledim. Ayrıca oyunda VRAM GB kullanımım 3'ü geçmedi hiç
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #4 Crysis 3 dxgi_error_device_removed Hatası ve Çözümü
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Nisan 2017 #5 BERWAR dedi: Crysis 3 dxgi_error_device_removed Hatası ve Çözümü Genişletmek için tıkla... Bunu formattan önce de yaptım...
BERWAR dedi: Crysis 3 dxgi_error_device_removed Hatası ve Çözümü Genişletmek için tıkla... Bunu formattan önce de yaptım...
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #6 BİOS güncel mi?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Nisan 2017 #7 BERWAR dedi: BİOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... En güncelden bir önceki olanı. En günceli atınca sistem kafayı yiyor. İşlemci 4.0'da stabil çalışamıyor, ya 4.4'e yada 3.5 çekmem gerekiyor.
BERWAR dedi: BİOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... En güncelden bir önceki olanı. En günceli atınca sistem kafayı yiyor. İşlemci 4.0'da stabil çalışamıyor, ya 4.4'e yada 3.5 çekmem gerekiyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #8 Direct X sürümü de güncel mi?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 11 Nisan 2017 #9 BERWAR dedi: Direct X sürümü de güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bakamdım ona. Sıfır format atınca güncel olmuyor mu zaten?
BERWAR dedi: Direct X sürümü de güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bakamdım ona. Sıfır format atınca güncel olmuyor mu zaten?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #10 Sen yine bir kontrol et, ekran kartında OC yok değil mi?