DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED Hatası

Bir önceki sürücüyü kur öyle dene.
Olmuyor hocam.

Şu sistemi aldığımdan beri bitmedi sorunlar... :(
Format attıktan sonra BİOS'ta herhangi bir ayar falan yaptın mı?
Hocam; Formattan sonra BIOS menüsüne girip tek bir ayar bile yapmadım. Bilgisayara bile adam gibi program yüklemedim.

Dediğim gibi, sayın Baltaş'ı bekleyeceğiz.

@Asım Demir

Hobaa!! Hocam, sizi endişelendirmek istemem ama, bu hata benim Ekran kartimin ölümüne neden olmuştu. Hic bir şey oynatmiyordu. Diger adiyla bilinen: "Nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatasi tam bir baş belasi. Eger hic bir cözüm probleminizin cözülmesine yardimci olmuyorsa bilin ki o ekran karti bozuktur.

Ama size başka bir cözüm sunacagim (belki yapmissindir bunu).
GPU Frekanslarini düşür, böyle 20-50 Mhz gibi. Deneyerek yap bunu en alt GPU frekansi buldugun zaman crash vermiyecektir.

Cogu ekran kartlari bir süre sonra stabil calişmayabilir, o yüzden GPU frekanslarini düşürmek en mantiklisi. Eger tekrar ayni hatayi alirsaniz, bilin ki bozuk bir ekran kartina sahipsiniz.

Hobaa!! Hocam, sizi endişelendirmek istemem ama, bu hata benim Ekran kartimin ölümüne neden olmuştu. Hic bir şey oynatmiyordu. Diger adiyla bilinen: "Nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatasi tam bir baş belasi. Eger hic bir cözüm probleminizin cözülmesine yardimci olmuyorsa bilin ki o ekran karti bozuktur.

Ama size başka bir cözüm sunacagim (belki yapmissindir bunu).
GPU Frekanslarini düşür, böyle 20-50 Mhz gibi. Deneyerek yap bunu en alt GPU frekansi buldugun zaman crash vermiyecektir.

Cogu ekran kartlari bir süre sonra stabil calişmayabilir, o yüzden GPU frekanslarini düşürmek en mantiklisi. Eger tekrar ayni hatayi alirsaniz, bilin ki bozuk bir ekran kartina sahipsiniz.
Sağolun ama başka bir oyunda yapmıyor. :)

GTA 5'i 3 saat ultra ayarlarda oynamama rağmen tık demedi.

En alttaki yorumu uygulamak acaba bir işe yarar mı bakmanızı öneririm. @SideWinder
D3D Error - DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - [Solved] - PC Gaming
Eve gidince inşallah deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı