NamertClk Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #1 120317-29984-01.rar @claus ETS 2 (Orijinal) oynarken meydana geldi. Bilgisayar kapanıp açıldı.
K-Tech Team Hectopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 7 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #2 Sorununuz tekrar ederse, ekran kartı sürücülerini temizleyip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS NamertClk Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #3 K-Tech Team dedi: Sorununuz tekrar ederse, ekran kartı sürücülerini temizleyip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu mavi ekran hatası ekran kartı sürücümü DDU ile temizleyip yeniden güncelini yükledikten sonra meydana geldi zaten ben de onu anlamıyorum Artı 0 Eksi
K-Tech Team dedi: Sorununuz tekrar ederse, ekran kartı sürücülerini temizleyip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu mavi ekran hatası ekran kartı sürücümü DDU ile temizleyip yeniden güncelini yükledikten sonra meydana geldi zaten ben de onu anlamıyorum