Çözüldü GT 740M sistemde Watchdog.sys, dxgmm2.sys ve nvlddmkm.sys mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
RAM
8 GB
Ekran kartı
GT 740M
Kod:
dxgmms2.sys dxgmms2.sys+1F42b fffff802'35BF0000 fffff802'35CD1000 0x000e1000 0xf7422a06 15.06.2101 22:54:46 microsoft® windows® operating System DirectX Graphics mms 10.0.19041.2311 (winbuild.160101.0800) Microsoft Corporation C:\Windows\system32\drivers\dxgmms2.sys

nvlddmkm.sys nvlddmkm.sys+827178 fffff802'2cb10000 fffff802'2D8e8000 0x00dd8000 0x5865017a 29.12.2016 15:28:42
watchdog.sys watchdog.sys+3ad0 fffff802'27640000 fffff802'27658000 0x00018000 0xf13839ab 30.03.2098 07:57:15 microsoft® windows® operating System watchdog driver 10.0.19041.868 (winbuild.160101.0800) Microsoft Corporation C:\Windows\system32\drivers\watchdog.sys

Ben pek anlamıyorum. Lazım olan başka bir şey varsa söyleyin. PC mavi ekran verdiğinden format atmıştım biçimlendirerek ancak yine verdi hatayı. ETS 2 oynarken bir anda ses döngüye girdi ve verdi. Yardımınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    34 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm
Watchdog.sys, dxgmm2.sys ve nvlddmkm.sys mavi ekran hataları, NVIDIA grafik kartı sürücülerinden kaynaklanabilen yaygın sorunlardır. GT 740M grafik kartı, NVIDIA'nın eski bir mobil grafik kartıdır ve özellikle Windows 10 gibi yeni işletim sistemleriyle bazı uyumluluk sorunları yaşayabilir.
Bu sorunu çözebilmenin bazı yolları;
Grafik kartı sürücülerini güncelleyin mümkünse NVIDIA nın sitesinden en güncel olanı bulun..

Sistem dosyalarının bozuk olması da bu hatalara neden olabilir. Bu nedenle, Windows Sistem Dosyaları Denetleyicisi'ni kullanarak sisteminizdeki dosyaları kontrol edin ve bozuk dosyaları onarın.

Grafik kartı ayarlarını düzenleyin: Bazı durumlarda, grafik kartı sürücülerindeki ayarlar, bu hatalara neden olabilir. NVIDIA Denetim Masası'nda, performansı ve kalitesi dengeleyen bir profil ayarlayabilir veya özellikle belirli bir oyun veya uygulama için özel ayarlar yapabilirsiniz.

Son olarak, gr
afik kartının fiziksel olarak temizlenmesi, özellikle tozların kartın soğutma sistemine tıkanması durumunda, ısınma sorunlarını ve diğer grafik kartı sorunlarını çözmeye yardımcı olabilir. Umarım sorununuz çözülür.
Watchdog.sys, dxgmm2.sys ve nvlddmkm.sys mavi ekran hataları, NVIDIA grafik kartı sürücülerinden kaynaklanabilen yaygın sorunlardır. GT 740M grafik kartı, NVIDIA'nın eski bir mobil grafik kartıdır ve özellikle Windows 10 gibi yeni işletim sistemleriyle bazı uyumluluk sorunları yaşayabilir.
Grafik kartı sürücülerini güncelleyin mümkünse NVIDIA nın sitesinden en güncel olanı bulun..

Sistem dosyalarının bozuk olması da bu hatalara neden olabilir. Bu nedenle, Windows Sistem Dosyaları Denetleyicisi'ni kullanarak sisteminizdeki dosyaları kontrol edin ve bozuk dosyaları onarın.

Grafik kartı ayarlarını düzenleyin: Bazı durumlarda, grafik kartı sürücülerindeki ayarlar, bu hatalara neden olabilir. NVIDIA Denetim Masası'nda, performansı ve kalitesi dengeleyen bir profil ayarlayabilir veya özellikle belirli bir oyun veya uygulama için özel ayarlar yapabilirsiniz.

Son olarak, gr
afik kartının fiziksel olarak temizlenmesi, özellikle tozların kartın soğutma sistemine tıkanması durumunda, ısınma sorunlarını ve diğer grafik kartı sorunlarını çözmeye yardımcı olabilir. Umarım sorununuz çözülür.

Çözüm
grafik kartı sürücülerini güncelleyin mümkünse NVIDIA'nın sitesinden en güncel olanı bulun.

Sistem dosyalarının bozuk olması da bu hatalara neden olabilir? Bu nedenle, Windows sistem dosyaları denetleyicisi'ni kullanarak sisteminizdeki dosyaları kontrol edin ve bozuk dosyaları onarın.

Grafik kartı ayarlarını düzenleyin: Bazı durumlarda, grafik kartı sürücülerindeki ayarlar, bu hatalara neden olabilir? NVIDIA Denetim Masası'nda, performansı ve kalitesi dengeleyen bir profil ayarlayabilir veya özellikle belirli bir oyun veya uygulama için özel ayarlar yapabilirsiniz.

Son olarak, gr

Hemen driveri güncelliyorum eğer önümüzdeki birkaç gün içerisinde mavi ekran yemez isem çözüm olarak işaretliyeceğim.

Teşekkürler sorun çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı