Dxomark kamera testleri tarafsız mı?

Saçmaa

Femtopat
Mate 50 Pro dxomark gönderildi şu an birinci pixel 7 Pro acaba yeni zirveye Mate 50 Pro mu oturacak? Önceden Huawei'nin bütün Pro'ları en iyi kameraya sahip akıllı telefon ödülü alırdı ve dxomark birinciliğe otururdu acaba dxomark Huawei'ye kıyak mı geçiyor?
Geçen yıl P50 Pro zirvedeydi bu yılın mart ayına kadar sonra Honor oturdu birinciliğe.
Ondan önce P40 Pro ve Mate 40 Pro oturdu.
P30 Pro oturdu.
Mate 20 Pro oturdu.
Ve Mate 40 Pro hariç hepsi en iyi kameraya sahip telefon ödülü aldı.

Ben tarafsız olduklarını düşünüyorum. Burada testleri nasıl yaptıklarını çok detaylı bir şekilde açıklamışlar:

Ben tarafsız olduklarını düşünüyorum. Burada testleri nasıl yaptıklarını çok detaylı bir şekilde açıklamışlar:
Huawei neden bu kadar çok 1. Oldu ki?
Leica mı ama leica tamamen bir lensten ibaret.
Leica olsaydı 12s ultra harikaydı o zaman ama berbat puan aldı.
Mate 50 pro kaç gün içinde puanlanır tahmini?
1. Olacağından şüphem yok f1.4 ultra geniş diyafram.

Fransız olduğunu biliyorum mate 50 pro Fransaya gönderildi ama Huaweinin bu kadar çok 1,olması şüphe ettiriyor.
Mate 50 pro merak ediyorum ne zaman puanlanır acaba?
Düşük bütçeli fantezi yapalım, gönderdikleri test ürününün firmware'inde oynama yapmışlardır.

Basit düşünelim, testlere uygun sistem düzenliyorlardır. Yani fizik soruları komünizm önermeleri gibi "sürtünmesiz, NŞA'da" yapılıyor ve bu yüzden işe yarıyor ancak gerçek kullanıcı senaryolarında sürtünmeler bol ve NŞA yok.

Düşük bütçeli fantezi yapalım, gönderdikleri test ürününün firmware'inde oynama yapmışlardır.

Basit düşünelim, testlere uygun sistem düzenliyorlardır. Yani fizik soruları komünizm önermeleri gibi "sürtünmesiz, NŞA'da" yapılıyor ve bu yüzden işe yarıyor ancak gerçek kullanıcı senaryolarında sürtünmeler bol ve NŞA yok.
Huawei ona göre mi ayarlıyor telefonunu?
O yüzden dxomark'a geç gönderildi demek ve ilk kamera güncellemesini aldı haberleride vardı ondan 1-2 gün sonra gönderildi zaten.

Yine
148 puan Mate 50 pro
147 puan Pixel
147 puan Honor
146 puan Elma

Huawei ona göre mi ayarlıyor telefonunu?
O yüzden dxomark'a geç gönderildi demek ve ilk kamera güncellemesini aldı haberleride vardı ondan 1-2 gün sonra gönderildi zaten.

Yine
148 puan Mate 50 pro
147 puan Pixel
147 puan Honor
146 puan Elma
Yok ben gri maddeyi kullanarak düşük bütçeli fantezi yaptım, fena da olmadı şimdi dizisi çıkar bunun. tomsguide, expertreviews uk, gsmarena v.b bir sürü site var neden birine takılı kalman gerek?

Mate 50 Pro dxomark gönderildi şu an birinci pixel 7 Pro acaba yeni zirveye Mate 50 Pro mu oturacak? Önceden Huawei'nin bütün Pro'ları en iyi kameraya sahip akıllı telefon ödülü alırdı ve dxomark birinciliğe otururdu acaba dxomark Huawei'ye kıyak mı geçiyor?
Geçen yıl P50 Pro zirvedeydi bu yılın mart ayına kadar sonra Honor oturdu birinciliğe.
Ondan önce P40 Pro ve Mate 40 Pro oturdu.
P30 Pro oturdu.
Mate 20 Pro oturdu.
Ve Mate 40 Pro hariç hepsi en iyi kameraya sahip telefon ödülü aldı.

Dxomark Çinli markaları en tepeye koymaya bayılan balon bir site. Bu site zamanında Mate 10 Pro'nun Samsung Galaxy Note 8'den daha iyi video çektiğini iddia etmişti. 12 Pro Max video konusunda Mate 40 Pro'dan çok üstün olmasına rağmen sırf videoda daha fazla Zoom yapıyor diye Mate 40 Pro'ya 12 Pro Max'ten daha fazla puan vermişti. En tepeye koyduğu Mate 50 Pro'nun video performansı hem S22 Ultranın hem de 14 Pro Max'in gerisinde. Ultra geniş açı kamerası dar açıda çekiyor. Video performansı berbat olan, Ultra lensi dar açıda çeken bir cihazın puanlama olarak zirvede olması bu sitenin tarafsız olmadığını fazlası ile kanıtlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı