DXRacer Air Pro vs IKEA markus

CASHMERE

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir kendime rahat, ergonomik bir koltuk arayışı içerisindeyim. Dün Ankara'daki IKEA mağazasına markus almaya gittim fakat sitelerinde stok gözükmesine rağmen stokları tükenmişti. Aynı AVM'de Adore Mobilya'da DXRacer Air Pro'ya denk geldim, görünüşü falan aldı beni benden. Denedim hoşumada gitti. Fakat Markus'un oturma yeri daha rahattı gibi. Mesh koltuk alınır mı sizce? Açıkçası internette pek bu koltuklarla alakalı inceleme ya da yorum göremedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir kendime rahat, ergonomik bir koltuk arayışı içerisindeyim. Dün Ankara'daki IKEA mağazasına markus almaya gittim fakat sitelerinde stok gözükmesine rağmen stokları tükenmişti. Aynı AVM'de adore Mobilya'da DXRacer Air Pro'ya denk geldim, görünüşü falan aldı beni benden. Denedim hoşumada gitti. Fakat Markus'un oturma yeri daha rahattı gibi. Mesh koltuk alınır mı sizce? Açıkçası internette pek bu koltuklarla alakalı inceleme ya da yorum göremedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

12-15 bin TL bence fazla o koltuk için zio Gaming öneririm hem kendin customize edebiliyorsun. En kaliteli versiyonu da 8 bin TL civarında. Onun dışında ben hawk kullanıyorum Hawk'ta güzel markadır. Rahat ve oturma alanları geniştir. DXRacer bir tık ofis koltuğundan hallice gibi geldi bana.

kardeşim bende ankaradayım internetten jarvfalleti görmüştüm beğenmiştim internetten aldım teslim almaya gittim teslimat parası vermemek için vega avm'ye gittim ama orda hiç rahat edemedim kafasıda çok yüksekti benim boyum kısaydı.sonra orda markusla matchspeli denedim ikiside jarvfallet'den rahatdı ama özellik bakımından matchspeli daha iyiydi marcusa kıyasla. çünkü kafa kısmı mobildi öne geriye yukarı aşağı hareket edebiliyordu dirsek kol koyma yerleri yükseltip ileriye geriye itebililiyorsun,aynı şekil sırt kısmıda mobil yaslandıkça arkaya gidebiliyor yada sabitleyebiliyorsun, marcusda bu da yoktu ve daha iyi bel desteği veriyordu matchspelin tek sıkıntısı arkadaki sırt demirine sırtın değebiliyor fazla arkaya doğru yaslanınca bende bel desteği alıp araya koydum ve çok rahatım iyi ki matchpel almışım kurulumu kolaydı ve çok memnunum.kesinlikle markus alma matcshpel al.

12-15 bin TL bence fazla o koltuk için zio Gaming öneririm hem kendin customize edebiliyorsun. En kaliteli versiyonu da 8 bin TL civarında. Onun dışında ben hawk kullanıyorum Hawk'ta güzel markadır. Rahat ve oturma alanları geniştir. DXRacer bir tık ofis koltuğundan hallice gibi geldi bana.

İlla oyuncu koltuğu olsun gibi bir takıntım yok hocam. HP Omen citadel almıştım, kurulumunu yaptım çok güzel koltuktu, çok da rahattı. Fakat o kadar çok terletiyordu ki yapış yapış oluyordum o yüzden iade etmek zorunda kaldım. O yüzden terletmeyen rahat koltuk arayışına girdim, markus o yüzden mantıklı bir seçenek gibi geldi. Arkadaşımda hawk var, onu da denedim. Kumaş olmasına rağmen oda terletiyor ve gacır gucur sesler çıkarıyordu. Üstelik 2 aylık üründü.

Kardeşim bende Ankara'dayım internetten jarvfalleti görmüştüm beğenmiştim internetten aldım teslim almaya gittim teslimat parası vermemek için Vega AVM'ye gittim ama orada hiç rahat edemedim kafasıda çok yüksekti benim boyum kısaydı. Sonra orada markusla matchspeli denedim ikisi de Jarvfallet'den rahatdı ama özellik bakımından matchspeli daha iyiydi marcusa kıyasla. Çünkü kafa kısmı mobildi öne geriye yukarı aşağı hareket edebiliyordu dirsek kol koyma yerleri yükseltip ileriye geriye itebililiyorsun, aynı şekil sırt kısmıda mobil yaslandıkça arkaya gidebiliyor ya da sabitleyebiliyorsun, marcusda bu da yoktu ve daha iyi bel desteği veriyordu matchspelin tek sıkıntısı arkadaki sırt demirine sırtın değebiliyor fazla arkaya doğru yaslanınca bende bel desteği alıp araya koydum ve çok rahatım iyi ki matchpel almışım kurulumu kolaydı ve çok memnunum. Kesinlikle markus alma matcshpel al.

Mağazada hepsini denedim, Matchspell'in oturma yeri çok küçük geldi bana. Boyum 178 ve hareket alanım çok azdı o koltukta. En rahat Markus'ta hissettim kendimi.

Arkadaşın Hawk'ın yanında gelen yağlama yapması ve gacırdamaması için gereken ürünleri kullanmamış olabilir. Bende unutmuştum kullanmayı ama kullanınca gıcırdama 0'a indi

Arkadaşın Hawk'ın yanında gelen yağlama yapması ve gacırdamaması için gereken ürünleri kullanmamış olabilir. Bende unutmuştum kullanmayı ama kullanınca gıcırdama 0'a indi.

Kullandığım yarım saat içerisinde bile terleme yaptı, ki ben 65 kiloyum ve kolay kolay terlemem. O yüzden Hawk'a bayağı mesafeliyim açıkçası.

DXRacer Air Pro sipariş verdim, HB'de fiyatı düşmüş bayağı. Bakalım artık.

Valla Hawk gördüğüm en dandik Oyuncu koltuklarını üreten marka elimde Fab v3 var terletmez diye kumaş aldım tabikide terletiyor ve çok pisleniyor oturma yeri bildiğiniz tahta 6 aydan sonra bütün her yeri oynuyor bildiğin koltuk altımda dağılacak gibi hissetiriyor.

koltuk geldimi yorum yaparmısnız acaba :)
Koltuk geldi evet, artı ve eksileri var açıkcası. Artı özelliklerinden bahsetmek gerekirse; terletme gibi bi sorun lügatınızdan kalkıyor, mümkün değil yani. Ürünün kalitesi ve hissiyatı gerçekten üst seviye. Her parçası, her hareketi kaliteli olduğunu hissettiriyor. Gıcırdama vs ile hiç karşılaşmadım. Sallanma özelliği müko. Tek sevemediğim yanı, yaslandığınızda dirsek üstü kollarınızın arkası plastik bi çıkıntıyla temas ediyo ve bu bi süre sonra rahatsız hissettiriyor. Oturma kısmı için şunu diyebilirim eğer mabadınız büyük ise uzak durun çünkü çok geniş değil ve mesh olduğu oturulduğunda içe doğru eğim oluşuyor. Buda oturma alanınızı daraltıyor. Kendi ebatlarımdaki arkadaşlar için tavsiye ederim fakat kesinlikle herkese hitap eden bi koltuk olmadığı ortada.

Koltuk geldi evet, artı ve eksileri var açıkcası. Artı özelliklerinden bahsetmek gerekirse; terletme gibi bi sorun lügatınızdan kalkıyor, mümkün değil yani. Ürünün kalitesi ve hissiyatı gerçekten üst seviye. Her parçası, her hareketi kaliteli olduğunu hissettiriyor. Gıcırdama vs ile hiç karşılaşmadım. Sallanma özelliği müko. Tek sevemediğim yanı, yaslandığınızda dirsek üstü kollarınızın arkası plastik bi çıkıntıyla temas ediyo ve bu bi süre sonra rahatsız hissettiriyor. Oturma kısmı için şunu diyebilirim eğer mabadınız büyük ise uzak durun çünkü çok geniş değil ve mesh olduğu oturulduğunda içe doğru eğim oluşuyor. Buda oturma alanınızı daraltıyor. Kendi ebatlarımdaki arkadaşlar için tavsiye ederim fakat kesinlikle herkese hitap eden bi koltuk olmadığı ortada.
hocam yorumların için teşekkür ederim dikkate alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı