DXRacer Air Pro vs IKEA markus

Koltuk geldi evet, artı ve eksileri var açıkcası. Artı özelliklerinden bahsetmek gerekirse; terletme gibi bi sorun lügatınızdan kalkıyor, mümkün değil yani. Ürünün kalitesi ve hissiyatı gerçekten üst seviye. Her parçası, her hareketi kaliteli olduğunu hissettiriyor. Gıcırdama vs ile hiç karşılaşmadım. Sallanma özelliği müko. Tek sevemediğim yanı, yaslandığınızda dirsek üstü kollarınızın arkası plastik bi çıkıntıyla temas ediyo ve bu bi süre sonra rahatsız hissettiriyor. Oturma kısmı için şunu diyebilirim eğer mabadınız büyük ise uzak durun çünkü çok geniş değil ve mesh olduğu oturulduğunda içe doğru eğim oluşuyor. Buda oturma alanınızı daraltıyor. Kendi ebatlarımdaki arkadaşlar için tavsiye ederim fakat kesinlikle herkese hitap eden bi koltuk olmadığı ortada.
Merhaba aynı koltuğu ben de aldım dün ulaştı elime, dediklerinize katılıyorum ancak ek olarak bir sorum olacak. Bel desteği mıknatıslı olduğu için geriye yaslansığımda bir süre sonra mıknatıstan ayrılıp aşağı kayıyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Bu kadar para verip böyle basit bir sorunla karşılaşınca tasarımcısına bunu düşünemediniz mi diye bir sitemde bulunmamak zor oluyor..

Merhaba aynı koltuğu ben de aldım dün ulaştı elime, dediklerinize katılıyorum ancak ek olarak bir sorum olacak. Bel desteği mıknatıslı olduğu için geriye yaslansığımda bir süre sonra mıknatıstan ayrılıp aşağı kayıyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Bu kadar para verip böyle basit bir sorunla karşılaşınca tasarımcısına bunu düşünemediniz mi diye bir sitemde bulunmamak zor oluyor..
Aynı sorun bende de oluyor evet ama o sanırım bi kusur değil. Yalnızca dik otururken mıknatıslı bölgede kalması işe yarıyor. Koltuğu geri yatırdığınızda mıknatıslı yerde ise bel desteğinin ağrıtacağını farkedeceksindir. O yüzden yaslanacağım zamanlarda bel desteğini mıknatıslı bölgeden çıkarıp en aşağıya kadar indiriyorum çok daha rahat oluyor.

Aynı sorun bende de oluyor evet ama o sanırım bi kusur değil. Yalnızca dik otururken mıknatıslı bölgede kalması işe yarıyor. Koltuğu geri yatırdığınızda mıknatıslı yerde ise bel desteğinin ağrıtacağını farkedeceksindir. O yüzden yaslanacağım zamanlarda bel desteğini mıknatıslı bölgeden çıkarıp en aşağıya kadar indiriyorum çok daha rahat oluyor.
Uzun süre oturunca ister istemez yayılıyoruz koltukta ve kayıyor bel desteği. Keşke bir çözümü olsa. İade edip etmemek arasında kararsızım şu an.

Uzun süre oturunca ister istemez yayılıyoruz koltukta ve kayıyor bel desteği. Keşke bir çözümü olsa. İade edip etmemek arasında kararsızım şu an.

Dostum vallahi içine sinmediyse, rahat değilsen iade et bence çünkü az bir para değil sonuçta. HP Omen citadel almıştım ben ilk. Çok terlettiği için iade etmek zorunda kaldım. Tekrar söküp, kutulayıp iade etmek gerçekten yorucu ve vakit alıcı bir iş bilgin olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı