D'ye kurulan Windows C'ye hosts atma sorunu

Arda Soydan

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bilgisayarıma format atmıştım. Formattan önce C'de kuruluydu Windows. Format yaparken C'de yer kalmamıştı, ne yapacağımı bilemedim ve D'ye kurdum. Ancak şimdi bir işlem yapıyorum ve Yerel Disk D olmasına rağmen bu program C'deki dosyaları tanıyor sadece. Program için de Windows>System32>drivers>etc
klasöründeki hosts dosyasına ihtiyaç var. Ben baktım, Yerel Disk D'de var bu dosya. Ancak C'de yok. C'ye atayım dedim. Bu işlem için izne gereksiminiz var dedi. Sorunun çözümü için açılan tüm konulara baktım ama olmadı.
Bir unlocker indirdim ve hosts'u etc'ye atmayı denedim ama o da olmadı. Yani sorunu kolay yoldan çözemedim.
Ben de C'deki etc'yi sildim. Ama hala olmuyor. Şimdi C'deki Windows'u toptan silmeyi düşünüyorum. Ama korkmuyor değilim. Bana bir yol gösterin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim kolay gelsin. Sorununu şöyle halledebilirsin. İnternetten Live Windows diye aratırsan USB bellek üzerinden çalıştırılan Win serileri bulabilirsin. Daha sonra Live Win den girip C ile D nin Hedef Dosya yolunu değiştirip. hiç format atmadan sorunundan kurtulabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı