Dying Light 1 alınır mı?

Şu oyunu nasıl sevebildiler anlamıyorum, eski ve sıkıcı bir oyun. Zamanında güzel olabilirdi ama şu an değil.
Bunu beğenenler hayatında oyun görmedi herhalde.

Tartışma konusu yaratman için böyle bir yazı yazmak anlamsız.

Şu oyunu nasıl sevebildiler anlamıyorum, eski ve sıkıcı bir oyun. Zamanında güzel olabilirdi ama şu an değil.
Bunu beğenenler hayatında oyun görmedi herhalde.

Evet kardeşim başka oyun görmedik tamam mı ondan çok seviyoruz bu kadar hadi baybay.

Oyuncuyu oradan oraya sürükleyip arada bir çatıdan çatıya atlatan bir oyun kendisi, dandik hikayesi de yanında hediye.
Ayrıca benim kendi fikrim seni neden bu kadar tutuşturdu anlam veremedim.

Evet kanki öyle bir oyun. Dandik felan ama biz oyun cahilleri olarak aşığız bu oyuna. Gidicekmisin?

Oyuncuyu oradan oraya sürükleyip arada bir çatıdan çatıya atlatan bir oyun kendisi, dandik hikayesi de yanında hediye.

Kendi anlattığına kendin gülmesen sorun yok aslında.

Benim kendi fikrim sizi niye bu kadar tutuşturdu anlam veremedim.

20 TL'ye bütün DLC dahil olarak almak kesinlik değecektir. Ben oyunu çıktığı yıl bitirmiştim. Yine de önceki indirimlerde 25 TL'ye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…