Araska Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik.
Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik.
Çözüm DarylDixon0 24 Aralık 2023 Araska dedi: Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı.
Araska dedi: Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 840 Çözümler 18 24 Aralık 2023 #2 Araska dedi: Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı. Dosya Ekleri yok.PNG 19,4 KB · Görüntüleme: 665 Artı 0 Eksi Çözüm
Araska dedi: Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı.
KS KS Araska Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 DarylDixon0 dedi: Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı Genişletmek için tıkla... Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC) Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı Genişletmek için tıkla... Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC)
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 840 Çözümler 18 24 Aralık 2023 #4 Araska dedi: Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC) Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam ara sıra güncelleme geliyordu ben oynarken. Belki 2. oyun için yazmış olabilirler bunu. Araska dedi: Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC) Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha okudum Xbox One ve PC arasında oynanamayacağı yazıyor. Dosya Ekleri yok2.PNG 546,1 KB · Görüntüleme: 452 Son düzenleme: 24 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Araska dedi: Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC) Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam ara sıra güncelleme geliyordu ben oynarken. Belki 2. oyun için yazmış olabilirler bunu. Araska dedi: Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC) Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha okudum Xbox One ve PC arasında oynanamayacağı yazıyor.
KS KS Araska Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #5 DarylDixon0 dedi: Bilemiyorum hocam ara sıra güncelleme geliyordu ben oynarken. Belki 2. oyun için yazmış olabilirler bunu. Hocam biraz daha okudum Xbox One ve PC arasında oynanamayacağı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım Series S. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Bilemiyorum hocam ara sıra güncelleme geliyordu ben oynarken. Belki 2. oyun için yazmış olabilirler bunu. Hocam biraz daha okudum Xbox One ve PC arasında oynanamayacağı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşım Series S.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 840 Çözümler 18 24 Aralık 2023 #6 Araska dedi: Hocam arkadaşım Series S. Genişletmek için tıkla... Hocam yine baktım ama olmaz gibi duruyor. Belki 2. oyunda crossplay olabilir ama 1. oyunda gözüken yok. Artı 0 Eksi
Araska dedi: Hocam arkadaşım Series S. Genişletmek için tıkla... Hocam yine baktım ama olmaz gibi duruyor. Belki 2. oyunda crossplay olabilir ama 1. oyunda gözüken yok.
KS KS Araska Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #7 DarylDixon0 dedi: Hocam yine baktım ama olmaz gibi duruyor. Belki 2. oyunda crossplay olabilir ama 1. oyunda gözüken yok. Genişletmek için tıkla... Bende kendim indirip baktım sonuç ise zombi moduna girdim herkes sadece Steam ve Epic gamesti cidden böyle efsane bir yapımda crossplay olmaması aşırı saçma bir durum. Artı 0 Eksi
DarylDixon0 dedi: Hocam yine baktım ama olmaz gibi duruyor. Belki 2. oyunda crossplay olabilir ama 1. oyunda gözüken yok. Genişletmek için tıkla... Bende kendim indirip baktım sonuç ise zombi moduna girdim herkes sadece Steam ve Epic gamesti cidden böyle efsane bir yapımda crossplay olmaması aşırı saçma bir durum.