Dying Light 1 devam oyunu var mı?

muho201423

Decapat
Daha fazla  
Dying Light 1 de her şey çok iyi gidiyordu, hikaye falan sonunda ne olduğunu anlamadım. Devam oyunu mu var ya da gelecek? Çok gereksiz yerde bitti. Disk bizse kaldı ama ne yaptık?

Spoiler'a almayı bilmediğimden yine uyarıyorum spoilerlı yazacağım. O dediğinizle alakalı olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü dediğim gibi ikinci oyunda girişte anlatıyor GRE tedaviyi buldu ama askeri amaçlarla deneylere devam etti bu yüzden salgın tekrar patlak verdi diye söylüyordu. Başta ben de dediğiniz gibi düşünüyordum ama DL2 ile Crane'in Harran dışına çıkması zamansal olarak pek uyuşmuyor. Bana kalırsa o repliği başka bir sebepten söylüyor gibime geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki Techland çalışanı abimiz açıkça "Crane karantina bölgesinden dışarıya virüs ile çıkıyor ve dünyaya virüsü yayan ilk kişi oluyor" diyor. İkinci oyunu oynamadım. Youtube'dan izlemiştim ama pek hatırlamıyorum. Bahsettiğin kısım tam olarak nerede geçiyor?

Arkadaşların da dediği gibi ilk oyunun ek paketi olan following genişletmesi var onu oynayın biraz daha devamını anlatıyor çok olmasa da. Beast çıkana kadar hikaye pek açıklığa kavuşmayacak ikinci oyunda ilk oyunla çok bağlantılı olan şey yok ama iyi kötü neler olduğunu anlatıyor spoiler olmasın diye yazmak istemedim ikinci oyunu biraz izler ya da oynarsanız aşağı yukarı neler oldğunu anlayabilirsiniz.

İkinci oyunu da bitirdim demek ki kaçırmışım 1.oyunla ilgili bilgileri.

Disk'i GRE'ye vermeyi reddediyor ve dr. Camdan'a götürüp teslim ediyor ancak dr. Camdan disk ile tedaviyi yapmayı beceremiyor. Harran'da son kalan bilim adamı dr. Camdan idi ve maalesef ki başarısız oluyor.

Sonra harran dışından bir adam yaralı şekilde Lena'ya geliyor. Lena adamın geldiğini Crane'e haber veriyor. Adam tam ölecekken kendisinin geldiği yerde bir çeşit tedavi olduğunu söylüyor ve adamda Harran'dan çıkış yolunu gösteren bir harita buluyorlar. Crane hemen yola koyuluyor ve adamın bahsettiği şu tedavi için adamın geldiği yere doğru yol alıyor...

Devamı the fallowing DLC'inde. Ana oyunun deva mıdır? 2 farklı sonu var, biri Canon.

Ama diski dr camdan a verdiği sahne de son bölümde yoktu. Diski ele geçirince bitmisti hatta doktora bir dahaki sefere görüştüğümüzde diski veririm gibi bir şey söylemiştik.

Son düzenleme:
İkinci oyunu da bitirdim demek ki kaçırmışım 1.oyunla ilgili bilgileri.

Ama diski dr camdan a verdiği sahne de son bölümde yoktu. Diski ele geçirince bitmisti hatta doktora bir dahaki sefere görüştüğümüzde diski veririm gibi bir şey söylemiştik.
The Fallowing DLC'si çoğunlukla Kyle Crane üzerinde duruyor. İkinci oyunda bambaşka bir hikaye ve bambaşka bir ana karakter ile oynuyoruz o yüzden kaçırdığın bilgiler için üzülmene gerek yok ancak yeni çıkacak Dying Light The Beast oyununu oynamak istiyorsan kesinlikle önce The Fallowing DLC'sini bitirmen ve Kyle Crane'in DLC'de neler yaşadığını bilmen gerekiyor.

The Fallowing DLC'sinden sonra The Beast oyunu sana daha anlamlı gelecektir.

Ana oyunun sonunda Dr. Camden ile yaşananlar belirsiz. Oyuncular tarafından genellikle oyunun sonunda Camden'ın tedaviyi "diskte yeterli veri olmadığı için" yapamadığı söyleniyor. Tehcland bu konuda hiç açıklama yaptı mı bilmiyorum. Dying Light 2'de dünyada hala çeşit çeşit zombiler olduğuna göre Camden pek te ilerleme kaydedememiş gibi. Harran'a da ne olduğu bilinmiyor artık bombaladılar mı yoksa duruyor mu kimse bilmiyor. İlk oyundan bazı karakterler de kayıp. (Mesela Brecken, Lena, Dr. Camden- Bir tek Spike'ı görüyoruz ama o da diğerlerinin nerde olduğunu bilmiyor) The Beast oyununda açıklanır umarım.

Son düzenleme:
The fallowing DLC'si çoğunlukla kyle crane üzerinde duruyor. İkinci oyunda bambaşka bir hikaye ve bambaşka bir ana karakter ile oynuyoruz o yüzden kaçırdığın bilgiler için üzülmene gerek yok ancak yeni çıkacak Dying Light the Beast oyununu oynamak istiyorsan kesinlikle önce the fallowing DLC'sini bitirmen ve kyle Crane'in DLC'de neler yaşadığını bilmen gerekiyor.

The fallowing DLC'sinden sonra the Beast oyunu sana daha anlamlı gelecektir.

Ana oyunun sonunda dr. Camden ile yaşananlar belirsiz. Oyuncular tarafından genellikle oyunun sonunda Camden'ın tedaviyi "diskte yeterli veri olmadığı için" yapamadığı söyleniyor. Tehcland bu konuda hiç açıklama yaptı mı bilmiyorum. Dying Light 2'de dünyada hala çeşit çeşit zombiler olduğuna göre camden pek de ilerleme kaydedememiş gibi. Harran'a da ne olduğu bilinmiyor artık bombaladılar mı yoksa duruyor mu kimse bilmiyor. İlk oyundan bazı karakterler de kayıp. (mesela brecken, lena, dr. Camden- bir tek Spike'ı görüyoruz ama o da diğerlerinin nerede olduğunu bilmiyor) the Beast oyununda açıklanır umarım.

Teşekkürler aradığım cevabı aldım gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki Techland çalışanı abimiz açıkça "Crane karantina bölgesinden dışarıya virüs ile çıkıyor ve dünyaya virüsü yayan ilk kişi oluyor" diyor. İkinci oyunu oynamadım. Youtube'dan izlemiştim ama pek hatırlamıyorum. Bahsettiğin kısım tam olarak nerede geçiyor?

Biraz çelişkili geldi bana hocam. Benim tahminim adamın dediği doğru ama oyun başında anlatılan ile bağlantılı. Muhtemelen Crane virüsü yayıyor ama GRE tedaviyi bulup kontrol altına alıyor. Crane de bu esnada tutsak düşüyor olabilir. Dediğim sekans DL2 açılış introsundaydı sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı