Çözüldü Dying Light 1 crossplay var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Araska

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik.

Arkadaşımla oynamak istiyorum fakat o Xbox'tan ben PC'den oynıyorum crossplay var mı? Bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor bilemedik.

Büyük ihtimalle olmaz PC-PC veya Xbox-Xbox olsaydı oynanırdı.

Dosya Ekleri

• yok.PNG
    yok.PNG
    19,4 KB · Görüntüleme: 665
Çözüm
Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC)

Bilemiyorum hocam ara sıra güncelleme geliyordu ben oynarken. Belki 2. oyun için yazmış olabilirler bunu.

Daha 4gün önce atılan haberde var diyor ama bazı kaynaklardada aynı şekilde. Is Dying Light Cross Platform (PS5, Xbox Series X, PS4, PC)

Hocam biraz daha okudum Xbox One ve PC arasında oynanamayacağı yazıyor.

Dosya Ekleri

• yok2.PNG
    yok2.PNG
    546,1 KB · Görüntüleme: 452
Son düzenleme:
Hocam yine baktım ama olmaz gibi duruyor. Belki 2. oyunda crossplay olabilir ama 1. oyunda gözüken yok.

Bende kendim indirip baktım sonuç ise zombi moduna girdim herkes sadece Steam ve Epic gamesti cidden böyle efsane bir yapımda crossplay olmaması aşırı saçma bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı