Dying Light 1 modlu Save dosyası kullanmak ban sebebi mi?

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Dying Light 1 modded Save kullanmak istiyorum co-op oyun olduğu için ban yeme riskim var mı veya VAC? Steam aile paylaşımı yapıp başka bir Steam hesabında deneyeceğim.
Modded'den kastım hileciler tarafından yapılmış silahlar vb.

O kadar hile yapan gördüm 1 tane ban yiyen görmedim Dying Light 1'de adam havada uçarak zombileri tarıyordu bitmez makinalıyla. Ben de çok zor elde edilen turucu iksirlerimi çoğaltmak için 1 kişi aracılığı ile kayıt dosyasını kopyalayarak, iksir çoğaltmıştım zamanında. Onun dışında korsandaki saveyi orijinale geçirdiğimde de ban gelmedi. Yani sana diyeceğim o ki başkasının oyununa girip hile açarsan o kişi de seni raporlarsa bir ihtimal o şekilde banlanırsın. Kimse SS'lemez ise ban yiyeceğini sanmıyorum. VAC korumalı tikini kaldır, o şekilde kur odayı.

O kadar hile yapan gördüm 1 tane ban yiyen görmedim Dying Light 1'de adam havada uçarak zombileri tarıyordu bitmez makinelıyla. Ben de çok zor elde edilen turucu iksirlerimi çoğaltmak için 1 kişi aracılığı ile kayıt dosyasını kopyalayarak, iksir çoğaltmıştım zamanında. Onun dışında korsandaki Save'yi orijinale geçirdiğimde de ban gelmedi. Yani sana diyeceğim o ki başkasının oyununa girip hile açarsan o kişi de seni raporlarsa bir ihtimal o şekilde banlanırsın. Kimse SS'lemez ise ban yiyeceğini sanmıyorum. VAC korumalı tikini kaldır, o şekilde kur odayı.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı