Dying Light 1 ve 2 farkının sebebi ne?

Arel Kozak

Centipat
Katılım
3 Şubat 2023
Mesajlar
17
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
🚀Intel® Tiger Lake Core™ i7-11800H 8C/16T; 24MB L3; 8GT/s; 2.3GHz > 4.6GHz; 45W; 10nm SuperFin

🚀nVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12

🚀15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran

🚀16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIM

🚀Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2 AX + Bluetooth 5.1 M.2 2230 (2,4 Gbps)

🚀500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4 (Okuma: 2300 MB/s - Yazma: 940 MB/s)
Bu Metni Düzenle
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Dying Light 1 neden Dying Light 2'den daha popüler veya daha fazla seviliyor?
 
İki oyunu da oynadım ve ben de ilk oyunu daha çok seviyorum. İlk oyunda gerilim korku atmosferi var ve silahlar mevcut, ikinci oyunda ise yakın dövüş odaklı ve daha aydınlık bir çevre var. Üstüne zombiden çok parkura odaklanmışlar gibi.
 
Şu müzik harika son görevde asansörde çalıyor oyunu oynarken asansörde dalıp gitmiştim bu eseri dinlerken bir de arka plan sesleri az müzik sesleri biraz fazla geliyordu harika bir şeydi o hissiyatı, o duyguyu oyunun bitiyor oluşunu vs daha önce hiç yaşamamıştım Dying Light 1'de olmuştu sadece harika bir şeydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dying Light 2 sarmadı, Dying Light 1 havasını asla alamadım oyunda PvP ve kan efektleri güzeldi ilk oynarken onun dışında hikayesi vs sarmadı nedense Dying Light 1 daha güzeldi.
 
Dying Light 1 neden Dying Light 2'den daha popüler veya daha fazla seviliyor?

İkisini de bitirmiş, iki oyunda da bütün başarımların hepsini almış bir insan olarak iki oyunun da mükemmel işler çıkardığını söylerim. Ama seçecek olursak Dying Light 1'i seçerim. Dying Light 1 ana karakteri, atmosferi, gerilimini, korku verme hissini çok severim. Dying Light 2'de ise oyunun hikayeyi anlatma şekli, parkurunu ve müziklerini çok severim ama Dying Light 2 oynarken öyle korkup gerildiğim yerler çok nadir oldu. Dying Light 1'i insanların daha çok sevmesinin nedeni oyunun verdiği korku, gerilim atmosfer ve ikonik, kahraman, akılda kalıcı bir ana karakter olmasından dolayı daha çok sevildiğini düşünüyorum. Ben bu konulardan Dying Light 1'i daha çok seviyorum. Tabii herkese göre bu değişir, başkası Dying Light 2'yi daha başarılı bulur diğeri Dying Light 1'i zevk meselesi.
 
2 oyunuda bitirmiş birisi olarak 2.oyunu daha iyi buldum. Hatta tekrar baştan başlayıp bitirmeyi düşünüyorum.2.oyun hikaye bazında olmasa da gerek açık dünyası, grafikleri, seçimlerimizin oyunu etkilemesi, bir üst seviyeye çıkarılmış atmosferi ile benim gönlümde taht kurmuş durumda. Favori oyunlarımda rahatlıkla ilk 5'e girer Dying Light 2.ilk oyunun gece atmosferi muazzam korkunç ve zorken 2.oyun gayet sakin ilerlemesiyle beni daha çok memnun etti. Ha ara ara o eski Dying Light gecelerini istemiyor değilim ama Dying Light 2 tam bir hayatta kalma oyunu olmuş bana göre. O atmosferi çok iyi vermiş. Parkur mekanikleri ve yakın dövüşlerdeki vuruş hissiyatına diyecek yok. Bence çoğu yönden üstün Dying Light 2.Dying Light 1 genelde daha çok seviliyor ama. Dying Light 2 pek tutmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı