Sürprizbozan Dying Light 1'in sonu

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

plut00

Centipat
Az önce Dying Light 1'i, Ağa'yı öldürerek bitirdim. Ancak arkadaşlarımdan oyunun sonunda ana karakterimiz Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
the following dlcsinin sonu hocam dedikleri crane zombiye dönüşerek harran dışına çıkıyor bu yüzden 2.oyunda tüm düünya virüslü crane kaçtığı için.

Az önce Dying Light 1'i, ağa'yı öldürerek bitirdim. Ancak arkadaşlarımdan oyunun sonunda ana karakterimiz Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?

Oyunun the following DLC'sini aldıysan onu da bitir asıl son o. Orayı oynarsan anlarsın neden olduğunu

Az önce Dying Light 1'i, Ağa'yı öldürerek bitirdim. Ancak arkadaşlarımdan oyunun sonunda ana karakterimiz Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?
Onu the following DLC'sinde anlatıyolar. Antizin bittiği için crane ısırıldığı halde dönüşmeyen insanların olduğun söylenen biryere gidiyor ve olaylar patlak veriyor. Yan DLC'yi oynayın anlarsınız.

the following dlcsinin sonu hocam dedikleri crane zombiye dönüşerek harran dışına çıkıyor bu yüzden 2.oyunda tüm düünya virüslü crane kaçtığı için.
2. oyunun hiç hikayesine bakmamışsınız hocam daha ana kısımda bile anlatıyolar o yüzden olmadığına dair.

Kür bulunuyo harran virüsüne ama daha sonrasında bu virüsü bir tür silaha çevirmek isterlerken kötü insanlar labaratuvardan sızdırıyolar ve daha sonrasında yeni üzerinde çalışma yapılmış ve değiştirilmiş tedavisi olmayan virüs dünyaya yayılıyor o yüzden 2. oyun var.

2. oyunun hiç hikayesine bakmamışsınız hocam daha ana kısımda bile anlatıyolar o yüzden olmadığına dair.
he pardon hocam bir videoda görmüştüm o yüzden dedim

Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?

DLC'nin son sahnelerinde "Mother" denilen bir özel bir Volatile'ın "şifa" dedikleri mavi iksiri içirmesinden dolayı ana karakterimiz Crane zombiye dönüşüyor.

Mavi iksirin aslında bir ilaç veya şifa olmadığını, tütsü ile yakılarak içine çekildiğinde sadece oradaki enfekteler için görünmez yapan bir etkisi olduğunu söylüyor Mother.

Ancak Crane bildiğini okuyor, "bu herkese şifa olabilir, bunu içmeliyiz!" tarzında saçma söylemlerde bulunuyor. Ondan sonra da Mother nispet yapar gibi kendisini betimleyerek bunun bir tedavi olmadığını, dönüşümü hızlandırdığını söylüyor ve Crane'in de bu iksiri ilk elden deneterek "tedavi" olmasını sağlıyor.

Oyun içinde bir sürü enfetke viral tarafından ısırılan Crane'in hücrelerinde bir sürü farklı gen mutasyon geçirip "tek" bir gene dönüyor ve hiç kimsenin olamadığı, enfekteler arasında en güçlü mutasyon olan Night Hunter'a dönüşüyor Crane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı