Az önce Dying Light 1'i, ağa'yı öldürerek bitirdim. Ancak arkadaşlarımdan oyunun sonunda ana karakterimiz Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?
Onu the following DLC'sinde anlatıyolar. Antizin bittiği için crane ısırıldığı halde dönüşmeyen insanların olduğun söylenen biryere gidiyor ve olaylar patlak veriyor. Yan DLC'yi oynayın anlarsınız.Az önce Dying Light 1'i, Ağa'yı öldürerek bitirdim. Ancak arkadaşlarımdan oyunun sonunda ana karakterimiz Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?
2. oyunun hiç hikayesine bakmamışsınız hocam daha ana kısımda bile anlatıyolar o yüzden olmadığına dair.the following dlcsinin sonu hocam dedikleri crane zombiye dönüşerek harran dışına çıkıyor bu yüzden 2.oyunda tüm düünya virüslü crane kaçtığı için.
Yok hocam o şekilde olmuyor.the following dlcsinin sonu hocam dedikleri crane zombiye dönüşerek harran dışına çıkıyor bu yüzden 2.oyunda tüm düünya virüslü crane kaçtığı için.
he pardon hocam bir videoda görmüştüm o yüzden dedim2. oyunun hiç hikayesine bakmamışsınız hocam daha ana kısımda bile anlatıyolar o yüzden olmadığına dair.
Crane'nin bilinçli bir zombiye dönüştüğünü duymuştum. Bunun sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.