Dying Light 2 0xc0000142 hatası

zykon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba aynı sorun bende de var, henüz çözüm bulamadım, bir çözüm bulabilirseniz bana da haber verin lütfen.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
AVX ilk aklıma gelendi ancak, aynı PC'de Cyberpunk'ta Death Stranding'ta sorun yaşamadım. Steam üzerinden de bazı kullanıcılar başlatma komutunda sorun yaşadı, kısa sürede cözüldü. Oyumu yine Epic luncher ve Dying Light 2 arasındaki optimizasyon sorunu olarak kullanıyorum. Tabii AVX sorunu kesinlikle değildir diyemeyiz Bilinen bütün yöntemleri denedim, Update beklemekten başka çare yok.

Aynen ben de bu iki oyunda sorun yaşamadım. /nolightfx ile alakalı gibi duruyor. 1.0.3'dü sürüm. 1.0.4 gelmiş ama hala başlangıçta çöküyor. 7'si pazartesi egs için güncelleme gelecek diyor ama bizim sorun yok yazmıyor twitte. Beklemekten başka çaremiz yok.
Yalnız geçen sefere göre artık logo daha uzun süre ekranda kalıp daha sonra Epic'e atıyor. Bu da bir şey en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…