Dying Light 2, 174 TL eder mi?

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Dying Light 2. oyunu 174 TL eder mi? Oyun Steam'de aşırı iyi notlar alamamış. Yorumlar yaklaşık yüzde 75 olumlu. Diğer AAA oyunlarına göre düşük bir oran. İlk oyunun yorumları daha iyi gözüküyor 2. oyuna göre. Fiyatına değecek bir oyun mu? Ben hala pahalı olduğunu düşünüyorum. Deneyenler görüşlerini belirtebilir mi? İleriki indirimlerde daha da düşer mi? Şöyle 100-120 TL bandına inseydi gözüm kapalı alabilirdim. İndirim oranı her geçen gün artan bir oyun. Kısa sürede yüzde 50 indirim görmüş oldu. Görüşlerinizi bekliyorum.

Kesinlikle fiyatına değeceğine düşünüyorum ben oyunu ön siparişle 300 küsur TL almıştım.

Benim en çok sevdiğim şeyler var oyunda. Güzel bir hikaye, güzel grafikler ve en çok sevdiğim şey beceriler. İnanılmaz sevdim ben. Daha yeni başladım fakat gayet güzel gidiyor şu an. Sadece yapay zeka arada kafayı yiyor.

Oyunu oynayıp bitirdim ve bir sürü yan görev yaptım, 174 TL'ye değecek bir oyun. Fiyatı düşmüşken almanızı öneririm.

1. oyunu 426 saat oynamış biri olarak benim hoşuma gitti 2. oyun fakat sistemim yetmediği için alamadım maalesef.
Fiyat konusuna gelirsek Steam dolar kurunu güncelledi her an fiyatı artabilir diye düşünüyorum yani alınabilir şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…