Oyun Steam Dying Light 2 175 TL!

Oyun 1. Oyuna göre bana nedense kötü gelmişti ( korsan oynamıştım ) ama bu fiyata bir daha düşmez bilgi için teşekkürler bende satın aldım.

İndirimden sonra yüzde 99 zamlanır. Alacak olan kesinlikle alsın. Yapımcının diğer tüm oyunları zamlandı. Son bir indirim yapacakları için DL2'yi zamlamamışlar.

Arkadaşlar birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dying Light 2 Ultimate: 419.30 TL.

Dying Light 2: 174.50 TL.

Dying Light 2 Ultimate Upgrade ( DLC kısmında görünüyor ): 195.30 TL.

Şimdi sormak istediklerim şunlar:

1- Dying Light 2 Ultimate paketi yerine ( 419.30 TL ). Dying Light 2 ( 174.50 TL ) ve Dying Light 2 Ultimate Upgrade ( 195.30 TL ) birlikte alsak, ikisi 419,30 TL'lik Dying Light 2 Ultimate paketinin işlevini görmüş olur mu? Çünkü neredeysede 50 TL'lik bir kara geçme durumu var.

2- Eğer ki 1. soruda ki söylediğim olursa. Dying Light 2 + Dying Light 2 Ultimate Upgrade içinde, oyuna gelmiş ve ileride gelecek olan tüm DLC paketleri dahil mi?

Şimdiden teşekkürler.

Dying Light 2 Ultimate upgrade ( DLC kısmında görünüyor ): 195.30 TL.

1- Dying Light 2 Ultimate paketi yerine ( 419.30 TL ). Dying Light 2 ( 174.50 TL ) ve Dying Light 2 Ultimate upgrade ( 195.30 TL ) birlikte alsak, ikisi 419,30 TL'lik Dying Light 2 Ultimate paketinin işlevini görmüş olur mu? Çünkü neredeysede 50 TL'lik bir kara geçme durumu var.

2- eğer ki 1. soruda ki söylediğim olursa. Dying Light 2 + Dying Light 2 Ultimate upgrade içinde, oyuna gelmiş ve ileride gelecek olan tüm DLC paketleri dahil mi?

Şimdiden teşekkürler.

Ultimate upgrade bence gereksiz. Bir kostüm ve 2 çeşit silah için bence değmez. Oyunda güçlenince zaten bu silahlara ihtiyaç duymuyorsun. Ultimate upgrade içinde sadece DLC olarak Bloody ties geliyor diğer DLC'leri sadece tekli olarak alabiliyorsun.

Ultimate upgrade bence gereksiz. Bir kostüm ve 2 çeşit silah için bence değmez. Oyunda güçlenince zaten bu silahlara ihtiyaç duymuyorsun.
DL2.png

Oyuna iki farklı resmi hikaye geleceğini belirtmişler. İlk oyunda ki The Following gibi olursa eğer gereksiz olduğunu düşünmüyorum.

Bu yüzden gelecek hikayelerin de dahil olması için full paket almayı planlıyorum.

Dying Light 2 Ultimate Upgrade ( DLC kısmında görünüyor ): 195.30 TL.

1- Dying Light 2 Ultimate paketi yerine ( 419.30 TL ). Dying Light 2 ( 174.50 TL ) ve Dying Light 2 Ultimate Upgrade ( 195.30 TL ) birlikte alsak, ikisi 419,30 TL'lik Dying Light 2 Ultimate paketinin işlevini görmüş olur mu? Çünkü neredeysede 50 TL'lik bir kara geçme durumu var.

2- Eğer ki 1. soruda ki söylediğim olursa. Dying Light 2 + Dying Light 2 Ultimate Upgrade içinde, oyuna gelmiş ve ileride gelecek olan tüm DLC paketleri dahil mi?

Şimdiden teşekkürler.
1- Evet, Ultimate Upgrade'in amacı o zaten. Oyunun standart versiyonunu Ultimate versiyona yükseltiyorsun.
2- Evet, çıkmış ve çıkacak olan hikaye DLC'leri dahil.
Dying Light 2'nin tadını tam anlamıyla çıkarmak için Standard Edition'ı yükselterek Ultimate içeriğe sahip ol.

Yükselteceğin sürüm şunları içerir:
Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties - ilk resmi hikâye DLC’si (10 Kasım’da çıkıyor) ve ikinci resmi hikâye DLC’si (detaylar çok yakında)
Özel silah süsleri
"Legendary" kıyafet
"Legendary" tekrar kullanılabilir silahlar
"Legendary" paraşüt görünümü
2 Saatlik Gece XP Güçlendirmesi
Yazdırılmaya hazır dijital posterler
Dijital çizgi roman
Dijital Sanat Kitabı
Dijital Oyun Müzikleri
Üretim malzemeleri

Eki Görüntüle 1869111

Oyuna iki farklı resmi hikaye geleceğini belirtmişler. İlk oyunda ki the following gibi olursa eğer gereksiz olduğunu düşünmüyorum.

Bu yüzden gelecek hikayelerin de dahil olması için Full paket almayı planlıyorum.

Size kalmış bir şey hocam dilerseniz yeni hikaye DLC'sini sonradan tekli olarak da alabilirsiniz ama dediğim gibi benim kararım önemli değil sizin kararınız önemli.

Dying Light 2 Ultimate upgrade ( DLC kısmında görünüyor ): 195.30 TL.

1- Dying Light 2 Ultimate paketi yerine ( 419.30 TL ). Dying Light 2 ( 174.50 TL ) ve Dying Light 2 Ultimate upgrade ( 195.30 TL ) birlikte alsak, ikisi 419,30 TL'lik Dying Light 2 Ultimate paketinin işlevini görmüş olur mu? Çünkü neredeysede 50 TL'lik bir kara geçme durumu var.

2- eğer ki 1. soruda ki söylediğim olursa. Dying Light 2 + Dying Light 2 Ultimate upgrade içinde, oyuna gelmiş ve ileride gelecek olan tüm DLC paketleri dahil mi?

Şimdiden teşekkürler.

Evet bu oyunu ve DLC'yi ayrı ayrı alınca kara geçiriyor insanı ve Ultimate pack ve Ultimate upgrade aynı işlevi görüyor. Herhangi bir biçimde aldığın zaman kütüphanene Deluxe Edition ve Ultimate Edition beraber geliyor. Ultimate Edition ileride gelecek olan yeni hikaye DLC'si için ücretsiz erişim sağlayacak.

Size kalmış bir şey hocam dilerseniz yeni hikaye DLC'sini sonradan tekli olarak da alabilirsiniz ama dediğim gibi benim kararım önemli değil sizin kararınız önemli.
Aslında bilerek almıyordum biraz daha indirim olsun diye de, ilk oyunun fiyatının artmasından sonra bu oyunun da sabit kalacağı şüpheli. Yeni gelecek hikaye paketi çıktığı zaman da zamlanırsa pahalıdan almış olacağım. Bu yüzden tüm paketleri almayı planlıyorum.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı