Epic Games Dying Light 2 434 TL

İlk oyuna başta ısınamamıştım ama şu an 70 saatim var ve konsept baya on numara. 2. oyun da Steam'de haftasonu etkinliğinde beleş verilmişti o zaman baya oynamıştım. Bu türe alıştım ve seviyorum açıkçası. Fakat bence fiyatı halen yüksek. Daha ucuza nereden alabiliriz acaba bilginiz var mı?

Volatile? 2. oyunu çıktığı zaman zor modda oynadığım için hiçbir zorluk yoktu. 2. oyundaki tek zorluk GRE binaları, onlar da başlarda zorluyor. İlk oyundaki mağaralar ve tünel içindeki yuvaların zorluğu yok. 2. Oyundaki tek güzel olay paraşüt zaten, askerlerin tarafını tutup crossbow alınca oyun kolaylaşıyor.
Çöp oyun 2. Ama mecbur dying light fanıyım severim o yüzden laf ettirmem :D

Arkadaşlar oyunu aldım ve oynadım. Aralıksız 2 saat boyunca durmadan oynamışım aklıma bile gelmedi ara vermek, çok sürükleyici müthiş bir oyun.
Tabii ki öyle sürükleyici. Buglu kısımlarına denk gelirsin yuksek ihtimalle ama öyle "saybır pank ikibinyetmişyedi" tarzı buglar degil.

Arkadaşlar oyunu aldım ve oynadım. Aralıksız 2 saat boyunca durmadan oynamışım aklıma bile gelmedi ara vermek, çok sürükleyici müthiş bir oyun.
Ücretsiz haftasonu etkinliğinde ben de aralıksız oynamıştım cidden sürükleyici bir oyun. Hem hikaye hem oynanış anlamında. İlk oyun da aynı şekilde sürükleyiciydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı