Epic Games Dying Light 2 434 TL

İlk oyuna başta ısınamamıştım ama şu an 70 saatim var ve konsept baya on numara. 2. oyun da Steam'de haftasonu etkinliğinde beleş verilmişti o zaman baya oynamıştım. Bu türe alıştım ve seviyorum açıkçası. Fakat bence fiyatı halen yüksek. Daha ucuza nereden alabiliriz acaba bilginiz var mı?

Çöp oyun 2. Ama mecbur dying light fanıyım severim o yüzden laf ettirmem

Arkadaşlar oyunu aldım ve oynadım. Aralıksız 2 saat boyunca durmadan oynamışım aklıma bile gelmedi ara vermek, çok sürükleyici müthiş bir oyun.

Hocam atmosfer, hikaye gibi şeyler dandik kalmış diyebilirim. Birinci oyun gibi beklemeyin fakat bu fiyata da düşmez.

Dying Light 1 gibi basit parkur mekaniklerine sahip olmadığı için beğenmemişsindir büyük ihtimal.

Arkadaşlar oyunu aldım ve oynadım. Aralıksız 2 saat boyunca durmadan oynamışım aklıma bile gelmedi ara vermek, çok sürükleyici müthiş bir oyun.
Ücretsiz haftasonu etkinliğinde ben de aralıksız oynamıştım cidden sürükleyici bir oyun. Hem hikaye hem oynanış anlamında. İlk oyun da aynı şekilde sürükleyiciydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…