S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #51 Lakayra dedi: Daha Steam'de bu fiyat PS de Allah bilir kaç olur. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi 5 dakika önce yazdın.
Lakayra dedi: Daha Steam'de bu fiyat PS de Allah bilir kaç olur. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi 5 dakika önce yazdın.
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 28 Mayıs 2021 #52 Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Haydi anlat bakalım bir üniversite öğrencisi acaba hangi meslekte çalışsın ki hem okula devam edebilsin hem de 350 TL'yi rahatça oyuna verebilsin?
Smaug8 dedi: Demek istediğim şu 350 TL için ağlamak yerine çalışın düzgün meslek sahibi olun gidin o oyunun en iyi sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Haydi anlat bakalım bir üniversite öğrencisi acaba hangi meslekte çalışsın ki hem okula devam edebilsin hem de 350 TL'yi rahatça oyuna verebilsin?
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #53 egenalbandit dedi: Haydi anlat bakalım bir üniversite öğrencisi acaba hangi meslekte çalışsın ki hem okula devam edebilsin hem de 350 TL'yi rahatça oyuna verebilsin? Genişletmek için tıkla... Okulunu okusun okul bitince ne okuduysa mesleğini yapar parası ve ingilizcesi varsa başka ülkeye gider.
egenalbandit dedi: Haydi anlat bakalım bir üniversite öğrencisi acaba hangi meslekte çalışsın ki hem okula devam edebilsin hem de 350 TL'yi rahatça oyuna verebilsin? Genişletmek için tıkla... Okulunu okusun okul bitince ne okuduysa mesleğini yapar parası ve ingilizcesi varsa başka ülkeye gider.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 28 Mayıs 2021 #54 Lakayra dedi: Oyun güzel gözüküyor. Fiyat biraz fazla gibi ama degermi oyun çıkınca göreceğiz bakalım. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi 3. yazışınız mı bu ?
Lakayra dedi: Oyun güzel gözüküyor. Fiyat biraz fazla gibi ama degermi oyun çıkınca göreceğiz bakalım. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi 3. yazışınız mı bu ?
Doge Coin Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 274 Yer Endor 28 Mayıs 2021 #55 350 fazla ama çevirsen çok daha fazla karar vermesi zor.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 28 Mayıs 2021 #56 Smaug8 dedi: Okulunu okusun okul bitince ne okuduysa mesleğini yapar parası ve ingilizcesi varsa başka ülkeye gider. Genişletmek için tıkla... ''Mesleğini yapar'' kısmı güldürdü cidden.
Smaug8 dedi: Okulunu okusun okul bitince ne okuduysa mesleğini yapar parası ve ingilizcesi varsa başka ülkeye gider. Genişletmek için tıkla... ''Mesleğini yapar'' kısmı güldürdü cidden.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #57 SaltukSakura dedi: "Mesleğini yapar" kısmı güldürdü cidden. Genişletmek için tıkla... Vallahi benim abim makine mühendisi oldu işe girdi iyi para kazandı hangi ülkeye gitse kabul ediyorlar.
SaltukSakura dedi: "Mesleğini yapar" kısmı güldürdü cidden. Genişletmek için tıkla... Vallahi benim abim makine mühendisi oldu işe girdi iyi para kazandı hangi ülkeye gitse kabul ediyorlar.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.865 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 28 Mayıs 2021 #58 Oyunun korsanı çıksın ben indirmem ya korsanı teşvik etmeyin ya diyenlerin hepsi indirecek merak etmeyin.
Oyunun korsanı çıksın ben indirmem ya korsanı teşvik etmeyin ya diyenlerin hepsi indirecek merak etmeyin.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #59 Beni devlet destekçisi sanmayın ben muhalifim. Bakın bir kez daha düzgün şekilde anlatacağım. Ben de isterim oyun 60 TL olsun herkes alsım ben alıyorum istediğim oyunu çünkü param var ama senin yoksa ağlama o oyunu almak için çalış. Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
Beni devlet destekçisi sanmayın ben muhalifim. Bakın bir kez daha düzgün şekilde anlatacağım. Ben de isterim oyun 60 TL olsun herkes alsım ben alıyorum istediğim oyunu çünkü param var ama senin yoksa ağlama o oyunu almak için çalış.
Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #60 310093 dedi: Neden Ultimate versiyonu olan sürümün fiyatını yazıyorsun? Algı yaratmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk oyunun en yüksek sürümünü ve ikinci oyunun en yüksek sürümünü kıyasladım.
310093 dedi: Neden Ultimate versiyonu olan sürümün fiyatını yazıyorsun? Algı yaratmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... İlk oyunun en yüksek sürümünü ve ikinci oyunun en yüksek sürümünü kıyasladım.