Dying Light 2 alırken dikkat edin

Emircan74i39

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller hocalarım.
Geçen indirimde Dying Light 2 aldım ve arkadaşımla oynamaya başladık ilk gün sorun yoktu ve oyun bizi cok sardı (tek oturuşta 5,5 saat oynadık) diğer gün oyuna girdik ve çılgınlık yapip gece ava çıktık ve ikimizde öldük ve çıkışı olmayan bir güvenli bölgede kaldık. Biraz araştırdım ve kayıt yerine gelip önceki Save'den baslattik ve bizi cok geriye attı oyun sonra yetmezmiş gibi sunuculara bir şey oldu ve şu an birlikte oynayamıyoruz. Haliyle tadım kaçtı biraz sizi bilgilendirmek istedim.
Oyunda hâlâ çeşitli buglar varmış ben en kötülerini yasadim biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller hocalarım.
Geçen indirimde Dying Light 2 aldım ve arkadaşımla oynamaya başladık ilk gün sorun yoktu ve oyun bizi cok sardı (tek oturuşta 5,5 saat oynadık) diğer gün oyuna girdik ve çılgınlık yapip gece ava çıktık ve ikimizde öldük ve çıkışı olmayan bir güvenli bölgede kaldık. Biraz araştırdım ve kayıt yerine gelip önceki Save'den baslattik ve bizi cok geriye attı oyun sonra yetmezmiş gibi sunuculara bir şey oldu ve şu an birlikte oynayamıyoruz. Haliyle tadım kaçtı biraz sizi bilgilendirmek istedim.
Oyunda hâlâ çeşitli buglar varmış ben en kötülerini yasadim biraz.

Bende de Dying Light 2 var, bende böyle bir sorunla karşılaştım fakat nasıl sunucuya bir şey oldu?

Bende de Dying Light 2 var, bende böyle bir sorunla karşılaştım fakat nasıl sunucuya bir şey oldu?

Bakıma girmiş herhalde hocam.

Evet şimdi de arkadaşımın odasına giremiyorum katılmaya çalıştığın oda kapandı yazıyor.

Simdi arkadasim benim odamada giremiyor sevdiğim oyunun tadını çıkaramıyorum.

Sımdıde oyuna gırdık ve yıne kapalı odaya attı bızı yeter be.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı