Bence şimdi al. Son zamanlarda dolar ve euro artışından dolayı yurt dışındakiler Türkiye pazarından oyun almaya başladı. Bu da bizim ülkemizdeki oyun fiyatlarına tekrardan zam geleceğine işarettir. Ben olsam şuan alırdım. Ama arkadaşın da dediği gibi paranız çıkışmıyorsa riske atıp bekleyebilirsiniz.Dying Light 2'yi şimdi mi alayım yoksa yaz indiriminde indirime girebilime şansı varsa o zamanmı alayım? (konuyla ismi neredeyse aynı)
İndirime girer mi bilmiyorum. Ama yazın riskede atmak istemiyorum.
Şuan indirimde zaten hocam.Dying Light 2'yi şimdi mi alayım yoksa yaz indiriminde indirime girebilime şansı varsa o zamanmı alayım? (konuyla ismi neredeyse aynı)
Dying Light 2'yi şimdi mi alayım yoksa yaz indiriminde indirime girebilime şansı varsa o zamanmı alayım? (konuyla ismi neredeyse aynı)
Şuan bu indirimde mi alayım yoksa yazın daha çok düşer mi diye sormuş.Şuan indirimde zaten hocam.
Bence şimdi al. Son zamanlarda dolar ve euro artışından dolayı yurt dışındakiler Türkiye pazarından oyun almaya başladı. Bu da bizim ülkemizdeki oyun fiyatlarına tekrardan zam geleceğine işarettir. Ben olsam şuan alırdım. Ama arkadaşın da dediği gibi paranız çıkışmıyorsa riske atıp bekleyebilirsiniz.Dying Light 2'yi şimdi mi alayım yoksa yaz indiriminde indirime girebilime şansı varsa o zamanmı alayım? (konuyla ismi neredeyse aynı)
Bence şuan almalısınız ilerleyen dönemlerde ne olacağı konusunda bir bilgimiz yok tahminimce artadabilir fiyat.Dying Light 2'yi şimdi mi alayım yoksa yaz indiriminde indirime girebilime şansı varsa o zamanmı alayım? (konuyla ismi neredeyse aynı)
Hep bu civarlarda indirim girmiş. Daha fazla düşeceğini pek sanmıyorum. Alınmalı bence.Şuan bu indirimde mi alayım yoksa yazın daha çok düşer mi diye sormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.