MriSyrlex
Hectopat
Arkadaşlar merhaba Steam üzerinden Dying Light 2 aldım grafikleri falan düşürdüm ama oyun çok bulanık oldu ya. Kafayı yiyeceğim, AMD Radeon Software'den Dying Light 2'ye ayar çekmiştim. Ondan olabilir mi acaba?

Hocam ekran kartınız maalesef oyunu stabil oynatmak için yetersiz. 2 saat dolmadan iade edin derim ben. O sistemle o oyunu sonuna kadar zevk alarak bitirmeniz imkansız. FSR Quality modda bile çoğu zaman 30 FPS sabit vermiyor.Aga kör olacağım sonun da bu bulanıklı ne yauv.
Back 4 Blood'da resmen eziyet çektim.
God of War nasıl yaratmadı? Yakın zamanda God of War'ı yüksek ayarlarda FSR Quality modda denedim, Native çözünürlüğe nazaran gözle görülür bir bozulma olmuştu. Cpy2077'yi daha deneyimlemedim fakat izlediğim videolarda gördüğüm kadarıyla daha stabildi. Oyundan oyuna değişiyor sanırım.
Anladım fakat DLSS kadar Native'e yakın bir görüntü asla vermiyor. Ne olursa olsun gözle görülür bir bozulma oluyor her zaman. Sadece cyberpunk oyununda gözüme çok dokunmadı nedense. FSR'ın daha çok yolu var DLSS karşısında.Onu hiç oynamadım ne desem yalan olur.
Quality değil Ultra Quality ayarından bahsediyorum. God of War'da ben de bizzat denedim görüntü oldukça iyiydi. Quality'den itibaren bozulmayı oluyor ama duruma göre yine oynanabilir, daha aşağısı ise değmez. Oyunda kullanılan grafik motoruna göre değişiyor.
Anladım fakat DLSS kadar Native'e yakın bir görüntü asla vermiyor. Ne olursa olsun gözle görülür bir bozulma oluyor her zaman. Sadece Cyberpunk oyununda gözüme çok dokunmadı nedense. FSR'ın daha çok yolu var DLSS karşısında.
Anladım fakat DLSS kadar Native'e yakın bir görüntü asla vermiyor. Ne olursa olsun gözle görülür bir bozulma oluyor her zaman. Sadece cyberpunk oyununda gözüme çok dokunmadı nedense. FSR'ın daha çok yolu var DLSS karşısında.
Anladım fakat DLSS kadar Native'e yakın bir görüntü asla vermiyor. Ne olursa olsun gözle görülür bir bozulma oluyor her zaman. Sadece Cyberpunk oyununda gözüme çok dokunmadı nedense. FSR'ın daha çok yolu var DLSS karşısında.
Sabit nasıl 60 FPS oynuyorsunuz? YouTube'dan farklı birçok kaynaktan testlere baktım ve RX 550 30-40 FPS arası gidip geliyor ve üstelik sabit de değil.Hocam 1366*768 16:9 oynuyorum sabit 60 FPS falan ama bu bulanıklığı çözemedim gitti.
Sabit nasıl 60 FPS oynuyorsunuz? YouTube'dan farklı birçok kaynaktan testlere baktım ve RX 550 30-40 FPS arası gidip geliyor ve üstelik sabit de değil.
Bulanıklığın sebebi yukarıda da yazdığımız gibi FSR'dan dolayı. Eğer FSR aktif ettiyseniz kapatın fakat kapatırsanız da FPS gözle görülür şekilde düşebilir.Hocam vallahi oynuyorum fakat bulanıklığı çözemedim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.