Dying Light 2 Deluxe Upgrade aldım, Ultimate alsam fazla mı öderim?

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Dying Light 2' yi herhangi bir ek paket olmadan almıştım. Şimdi Deluxe Upgrade aldım DLC olarak fakat Ultimate Upgrade diye bir şey olduğunu bilmiyordum. Şimdi Ultimate Upgrade alsam Delux'daki herşey zaten Ultimate'de olduğu için Deluxe paketi boşuna mı almış olacağım? (biraz karmaşık oldu ama anlarsınız umarım)

Dying Light 2' yi herhangi bir ek paket olmadan almıştım. Şimdi Deluxe Upgrade aldım DLC olarak fakat Ultimate Upgrade diye bir şey olduğunu bilmiyordum. Şimdi Ultimate Upgrade alsam Delux'daki herşey zaten Ultimate'de olduğu için Deluxe paketi boşuna mı almış olacağım? (biraz karmaşık oldu ama anlarsınız umarım)
Hocam Ultimate versiyonun'da yeni gelecek hikaye DLC'si falan var yükseltmek size kalmış.

Ultimate Upgrade alsan gereksiz masraf etmiş olacaksın. Ultimate ile Deluxe paket arasında görünüm haricinde fazladan bir hikaye DLC'si fark var. Tabi henüz 2. hikaye DLC'si (ya da DLC 2) çıkmadı ama Ultimate paket sahipleri bu DLC'ye satın almadan erişebilecek doğal olarak. Zaten yakın zamanda da çıkmayacak. Yapımcılar 2024'e ertelediklerini söyledi. DLC 2 çıktığında direkt bunu satın alsan daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı