Çözüldü Dying Light 2 donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mastly

Decapat
Daha fazla  
RAM
2×8 16gb ddr4
Ekran kartı
Rx 580 8gb
Anakart
B450M K
İşlemci
Amd ryzen 3 2200g
Oyunu yeni aldım yeni ekran kartı aldım süper mutlu şekilde oyuna girdim ta ki Hakon'un maymuncuk yapmamiz gerektiği yere kadar 7 8 kere denedim başdan başladım craft beceri ağacı ve envanter i açınca oyun donuyor. En istediğim oyunu oynayamıyorum 😭😭😭😭

Dosyaları doğrulayıver sana zahmet, böyle şeyler genellikle bozuk dosyalardan kaynaklanır.

Çözüm
Orta ayarlarda yüksek ayarlarda hiç sorunsuz oynatiyor ama envanter beceri ağacı ve craft yerini açınca oyun donuyor. Ekran kartı 75 derecelere cok nadir cikiyor. 65-70 derece arası takılıyor. Daha dün aldım. Ekran kartı 2. el ve darboğaz olduğunu düşünüyorum. SSD'ye kurulu hocam.

Ayarlarınız ne? Ekran kartı kullanımı ne durumda? Darboğaz yaptığını düşünüyorum işlemcinin ekran kartına. Ha bir de oyun SSD'ye mi HDD'ye mi kurulu hocam.

Screenshot_20240201-223333.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta ayarlarda yüksek ayarlarda hiç sorunsuz oynatiyor ama envanter beceri ağacı ve craft yerini açınca oyun donuyor. Ekran kartı 75 derecelere cok nadir cikiyor. 65-70 derece arası takılıyor. Daha dün aldım. Ekran kartı 2. el ve darboğaz olduğunu düşünüyorum. SSD'ye kurulu hocam.

Eki Görüntüle 2104859
raknhocam'ın bahsettiği gibi oyunun dosyalarını bir doğrulayabilir misiniz hocam. Kullanım değerlerine baksak öğrenebiliriz aslında.

Kütüphanede oyunu bulun, yanındaki üç nokta simgesine tıklayın. Yönet dedikten sonra doğrula tuşuna basın.

Şu an yaptım oyuna girdim ama olmadı gine dondu kaldı.

Şimdi oyundayım üretim yerine girince bir 10d k falan bekledim oldu. Şimdi devam ediyorum çözüldü gibi.
Her şey için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı