Dying Light 2 Epic Games'den alınır mı?

Arkadaşlar, Epic Games'in kuponu ile oyun 220 TL'ye geliyor. Sorun şu ki Epic Games'in kullanışlılığını hiç iyi bulmuyorum. Uygulamayı açıkken açmak için bile saniyelerce bekliyorsun falan. Steam'de ise öyle bir indirim yok. Sizce Epic Games üzerinden alınır mı?

Sırf oyun Steam'de olsun diye fazladan 130 TL vermek akıllıca değil.

Aga paran varsa Steam'den al ama yoksa bu siteden bakabilirsin en ucuz nerede satılıyorsa oradan al.

Epic Games'ten alın. Her ne kadar Epic Games'ten nefret etsem de Steam'da fazla pahalı.

Bende dediğim gibi çok kullanışsız buluyorum. Ama gerçekten de 130 TL az para değil. 100 TL'ye başka bir oyun almayı planlıyorum hiç değilse onu alırım ama ne bileyim istemiyorsun gene de oradan almak...😀
Bu arada oyunu Epic Games'den aldım diyelim Steam'den alan oyuncularla sorunsuz oynayabilirim değil mi?
Sırf oyun Steam'de olsun diye fazladan 130 TL vermek akıllıca değil.
Epic Games'ten alın. Her ne kadar Epic Games'ten nefret etsem de Steam'da fazla pahalı.
Epic'ten al tabii ki 130 TL indirim çok iyi.

Bende dediğim gibi çok kullanışsız buluyorum. Ama gerçekten de 130 TL az para değil. 100 TL'ye başka bir oyun almayı planlıyorum hiç değilse onu alırım ama ne bileyim istemiyorsun gene de oradan almak...😀
Bu arada oyunu Epic Games'den aldım diyelim Steam'den alan oyuncularla sorunsuz oynayabilirim değil mi?
Oynayabilirsiniz.

Oyunun Online serverları varsa evet serverı kendiniz kuruyorsanız oyundan oyuna değişiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı