Epic Games'den Dying Light Nasıl Alınır?

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Epic Games'e giriyorum ama pek çok paket çıkıyor ve arayüz çok saçma. Ben iki oyunu da almak istiyorum. Hangi paketi seçeceğim? İki oyunu da en ucuz şekilde oynamak istiyorum. Temel oyunlar yeterlidir.

1698784516817.png

1698784568431.png

1698784670680.png

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuza temel oyunlar olacak şekilde bu iki paket diye biliyorum. Daha uygunu var ise forum üyeleri paylaşır diye düşünüyorum.

Ayrıca bu paketlerin içerisinde ilk oyunun tüm eklentileri de mevcut. İkisi toplam 162 TL.

En ucuza temel oyunlar olacak şekilde bu iki paket diye biliyorum. Daha uygunu var ise forum üyeleri paylaşır diye düşünüyorum.

Ayrıca bu paketlerin içerisinde ilk oyunun tüm eklentileri de mevcut. İkisi toplam 162 TL.
Ben de dediğin gibi anlayarak aldım ama DL2 DLC'leri gerekli midir sence?

Sadece 1 tanesini öneririm, o da Dying Light 2 Stay Human: Ultimate Upgrade.
Bu DLC paketi içerisinde oyuna ileri de gelecek olan bütün hikaye DLC'leri mevcuttur.
Başka bir konuda da bu soruyu yanıtlamıştım. Bu yüzden mesajımı alıntılayarak cevap vermek istiyorum.
Çıkacak olan hikaye DLC paketi henüz açıklamadılar. İlk oyunda ki The Following tarzı bir paket olursa eğer ki kesinlikle değer.

İlk oyun için DLC diye çıkardıkları The Following adeta yeni bir oyundu. Özellikle araç eklentisi, baştan büyük bir açık dünya haritası yapmaları ve yeni bir hikaye eklemeleri çok iyiydi. Ayrıca oyunu bitirdikten sonra bile yıllarca desteklerini kesmediler, sürekli olarak etkinlik getirdiler.

Burada güvenimi kazandıkları için, Dying Light 2 için de boş bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Bu yüzden direkt olarak Ultimate sürümünü aldım.

Sorunuzun cevabına gelecek olursak eğer bence değer.

Bahsettiğim paket.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı