Çözüldü Dying Light 2 görevdeki eksik kartlar nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AbdulkadirKeskin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus Laptop 16 - E0028NT AMD Ryzen 5 5600H 25GB RAM 1TB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Ti 16.1 inç FHD 144Hz Windows 11
Dying Light 2 falcı görevinde bir tane kart eksik kartların bulunduğu yerlere gittim oralarda da yoktu nasıl bulacağım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-09 174029.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-09 174029.png
    3 MB · Görüntüleme: 247
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
koleskiyon kartlarında mı geçiyor bunlar

virüslü, kaçkın, hiddetli, hortlak,kartları var o söylediğinden iskambil kağıtları
O zaman şöyle yap. Öncelikle arkadaş kodunu öğren. Ardından Steam klasörü > userdata klasörüne gir. Arkadaş kodunla aynı olan klasör ismi senin verilerinin olduğu klasördür. Bu klasöre gidip 534380 > remote > out > save klasörüne gir. DL 2 için bütün kayıtlı oyunların buradadır. Buradan kayıtlı oyun dosyasını yedekledikten sonra oyun içerisinde roll back yapmayı deneyebilirsin.
Fareyi Kayıtlı dosya üzerine getirdikten sonra X tuşuna bas. Şak diye roll back yapmıyor. Orada ne kadar geriye döneceği yazar. Çok fazla geriye atıyorsa hiç uğraşma.
🤣 şaka bu

Fareyi kayıtlı dosya üzerine getirdikten sonra X tuşuna bas. Şak diye roll back yapmıyor. Orada ne kadar geriye döneceği yazar. Çok fazla geriye atıyorsa hiç uğraşma.

Hocam oyunuma gelip yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-09 220608.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-09 220608.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 41
1 saat öncesine atıyor, bence iyi. Attığım görseldeki benim 2. kayıtlı dosyam. İlkinde 150'yi geçmiştir ve ilkinde genelde 1 saat öncesine falan atardı. Ne hikmetse 2.'sinde 56. saatteyken roll back yapmak istediğimde 42. saate atıyordu. Kayıtlı dosyayı yedekleyip deneyebilirsin.

Hocam oyunuma gelip yardım eder misiniz?
Benim el atabileceğim bir şey yok. Konu koleksiyon öğesi paylaşımıysa ne yazık ki paylaşılamıyor.

1 saat öncesine atıyor, bence iyi. Attığım görseldeki benim 2. kayıtlı dosyam. İlkinde 150'yi geçmiştir ve ilkinde genelde 1 saat öncesine falan atardı. Ne hikmetse 2.'sinde 56. saatteyken roll back yapmak istediğimde 42. saate atıyordu. Kayıtlı dosyayı yedekleyip deneyebilirsin.

Benim el atabileceğim bir şey yok. Konu koleksiyon öğesi paylaşımıysa ne yazık ki paylaşılamıyor.
belki tam bakamamışımdır o yerlere gelip bakarsanız bulursunuz belki

belki tam bakamamışımdır o yerlere gelip bakarsanız bulursunuz belki
Bende elde edildiği için gözükmez. Görevin İngilizce ismi The Fortune Teller. YouTube'da aratarak konumlarını görebilirsin. Ancak sende de elde edildiyse koleksiyon öğelerinde zaten vardır. Bahsettiğim 4 tanesi var mı, ona bak önce envanterinden.

Bende elde edildiği için gözükmez. Görevin İngilizce ismi The Fortune Teller. YouTube'da aratarak konumlarını görebilirsin. Ancak sende de elde edildiyse koleksiyon öğelerinde zaten vardır. Bahsettiğim 4 tanesi var mı, ona bak önce envanterinden.

virüslü, kaçkın, hiddetli, hortlak,kartları var o söylediğinden iskambil kağıtları

O zaman şöyle yap. Öncelikle arkadaş kodunu öğren. Ardından Steam klasörü > userdata klasörüne gir. Arkadaş kodunla aynı olan klasör ismi senin verilerinin olduğu klasördür. Bu klasöre gidip 534380 > remote > out > save klasörüne gir. DL 2 için bütün kayıtlı oyunların buradadır. Buradan kayıtlı oyun dosyasını yedekledikten sonra oyun içerisinde roll back yapmayı deneyebilirsin.

Çözüm
@Hybrid Theory.

Tamamdır çözdüm çok teşekkür ediyorum zamanını böldüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı