Dying Light 2 kayıt almıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Kastach42

Femtopat
Katılım
6 Ekim 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16gb
Ekran kartı
Rtx3090
Anakart
B550m
İşlemci
İ513.nesil
Steam'den Dying Light oynuyordum save aldı gözüktü çıktım. Sonraki gün bir daha girdim baktım save almamış ve bir daha oynamak zorunda kaldım. Bir daha çıktım girdim yine almamış, sorunu nedir acaba?
 
Oyunun kısayolunu masaüstünden silin, bilgisayarı yeniden başlatın.

Yeni bir kısayolu Steam üzerinden oluşturun ve masaüstüne gelince oyunu yönetici olarak çalıştırıp deneyin olması gerekiyor.
 
Belki windows güvenlik duvarı yüzünden olabilir. Bu tarz sorunları yaşayanlar vardı dying light exesini windows güvenlik duvarında izin ver olarak ayarlı olması gerekiyordu galiba.
 
1701298203275.png
Windows Defender kullanıyorsan ayarlara girip Windows güvenliği kısmından uygulama ve tarayıcı denetimi kısmına gelin. Oradan uygulama ve dosyaları denetleyin seçeneğini kapatın. Kırık ingilizcem ile bunu anladım deneyin isterseniz.

1701298762040.png
 
Windows Defender kullanıyorsan ayarlara girip Windows güvenliği kısmından uygulama ve tarayıcı denetimi kısmına gelin. Oradan uygulama ve dosyaları denetleyin seçeneğini kapatın. Kırık İngilizcem ile bunu anladım deneyin isterseniz.

Eki Görüntüle 2035936

Windows Defender Ransomware korumasını açtığını, işe yaramadığını, tekrar kapatıp Belgeler klasöründeki Dying Light 2 klasörünü "Sadece okunabilir" yapınca düzeldiğini söylemiş.

Save alıp ana menüye döndüğünüzde oyundan çıkmadan save dosyasının yerinde olup olmadığını kontrol edin değiştirilme tarihine bakarak. Başka bir klasöre kopyalayın. Oyunu başlatmadan önce kopyayı tekrar olduğu yere yapıştırın. Steam'den oynuyorsanız Cloud ile alakalı bir problem olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı