Çözüldü Dying Light 2 Save almıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ShappeRR

Hectopat
RAM
GSKILL 16GB (2x16GB) RipjawsV Red DDR4 3000MHz CL16 1.35V
Ekran kartı
Asus Dual GeForce RTX 2070 Super EVO OC
Anakart
B 550M A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Epic Games üzerinden Dying Light 2 satın aldım. Oyunu yaklaşık 4 saat oynayıp kapattım. Geri döndüğümde oyunun menüsünde devam et seçeneği yoktu. Oyunu yükle dedim orasıda boş. Hata oldu herhalde diyerek New Game dedim. Birkaç saat daha oynayıp kayıt aldımı diye kontrol etmek istedim. Yine aynı sorun. Oyunun Save dosyalarına bakıyorum ilk bölümde Save almış başka yok. O kadar saat ve emek çöp oldu. Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedim yine çözlümedi. Antivirüsü devre dışı bıraktım yine çözülmedi.
Epic Games kütüphanemde baktığımda 9+ saat oynamış gözüküyorum. Epic Games Cloud kaydı açık ancak sözde açık çalışmıyor bile. Belgelerimden Save dosyasını silerek tekrar oynamayı denedim yine oyun kayıt almadı. Autosave yapmıyor manuel Save seçeneği de yok. Oyun zevkim çöp oldu. Düzeltirler mi bilmem ancak daha elimi sürmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostlar çözümü buldum. Windows Defender'i devre dışı bırakın ve Dying Light 2'nin yüklü olduğu klasörü istisna olarak ekleyin.
Sorunu bende yaşıyordum ve çözdüm. Windows güvenlik duvarı "DyingLightGame_x64_rwdi.exe" öğesinin değişiklik yapmasını engelliyor. Ayarlardan koruma geçmişine gelip izin ver demelisin. Sonra sorun çözülür.
epicgamesdenmi ?bende komple guvenliyi kaldirdim olmadi
sorunun cozumu bulundumu?

Son düzenleme:
Dostlar çözümü buldum. Windows Defender'i devre dışı bırakın ve Dying Light 2'nin yüklü olduğu klasörü istisna olarak ekleyin.
Tam olarak nasıl yaptın anlatabilir misin? Bende defender hep devre dışıydı zaten istisna dediğin dışlama eklemeyi mi diyorsun onu da yaptım fakat değişen bişey olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı