Dying Light 2 kulaklıkla oynarken diyalog sesleri yok

İşletim sistemi
Windows 11

hayallerim var

Hectopat
Oyunun giriş kısmında ana karakterimiz Aiden'ın sesini duyamıyorum. Yardımcı karakterin ise sesi çok az geliyor ve baktığım yöne göre değişiyor. Başka bir oyunda daha olmuştu bu. Adını hatırlamıyorum oyunun. Ses ayarlarından sesi stereo yapınca düzelmişti ama Dying Light 2'de böyle bir ayar yok ses kısmında. TV, Hi-Fi, yüksek aralıklı kulaklık falan gibi ayarlar var. Her birini denedim yeniden başlattım falan olmadı. Dosyaları 2 defa onar yaptım. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum yani orijinal. Kulaklıkla değil de laptopun dahili hoparlörü ile oynayınca sesler düzgün, Aiden'ı duyuyorum, diyalogları duyuyorum. Kulaklığı taktığım an gidiyor diyalog sesleri.

Dostum yazdım ya 2 defa onardım dosyaları diye tartışmayın konu altında.

Konuyla alakasız şeyler tartışmayın.

Hocam senin sorun yüksek ihtimal bir ara Cyberpunk 2077 de de olmuştu bende ağızlar oynamıyor ama ses var oyunu silip kurunca düzelmişti ama benimki korsandı Epic'den mi aldın Steam'den mi?

Hocam senin sorun yüksek ihtimal bir ara Cyberpunk 2077 de de olmuştu bende ağızlar oynamıyor ama ses var oyunu silip kurunca düzelmişti ama benimki korsandı Epic'den mi aldın Steam'den mi?

Ya bakın ciddiye almayacaksanız hiç yazmayın bir umutla geliyorum saçma sapan sorular yahu okumadan niye cevap veriyorsunuz yazdım ya Steam'den oynuyorum diye? Yazmayın lütfen daha fazla.

Ya bakın ciddiye almayacaksanız hiç yazmayın bir umutla geliyorum saçma sapan sorular yahu okumadan niye cevap veriyorsunuz yazdım ya Steam'den oynuyorum diye? Yazmayın lütfen daha fazla.

Kanka silip baştan yüklemeyi dene ve eğer sadece kulaklıkta oluyor ise sürücüleri güncelle kulaklığın veya Windows ses düzeyini yükselt.

Kanka ekran kaydı alıp mı atayım.

Ekran kaydı FPS düşürür ayrıca senin arkadaşın gibi DX12 yaptım siyah ekran da kalmıştı Dying Light 2 aynı ekran kartına sahibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…