Dying Light 2 mi yoksa Mafia 1 ve 2 mi?

Mafia 1 ve 2 mi Dying light 2 mi

• Mafia 1 ve 2

Oy: 15 60,0%
  • Dying light 2

Oy: 10 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25

Sm4sh5

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımla FIFA 23 almıştık ama çocuk oyunu açamadı. Bizde iade ettik. Şu anda Dying Light series+brecken+rais bundle 207 TL. Bende Dying Light 1. oyun var. Bu paketi mi alayım yoksa Mafia 1 Definitive Edition ve Mafia 2 Definitive Edition mı?

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımla FIFA 23 almıştık ama çocuk oyunu açamadı. Bizde iade ettik. Şu anda Dying Light series+brecken+rais bundle 207 TL. Bende Dying Light 1. oyun var. Bu paketi mi alayım yoksa Mafia 1 Definitive Edition ve Mafia 2 Definitive Edition mı?

Hocam Mafia serisine başlayın bence. Hikayesi çok hoşuma gitmişti benim.

Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim. Uzun saatler oynayabileceğim iyi bir oyun biliyorsanız da önerir misiniz? Zengin hikaye olursa iyi olur. RDR 2 derseniz oynadım bitirdim.

Hocam Resident Evil 7 ve Village gerçekten güzel oyunlar korku aksiyon türünde. God of War bakabilirsiniz. Metro serisi de bayıla bayıla oynadığım bir seri olmuştu onu da tavsiye ederim.

Eğer parkur seviyorsanız Dying Light2 eğer kaliteli harika bir hikaye istiyorsanız Mafia 1,2.

Hocam Resident Evil 7 ve village gerçekten güzel oyunlar korku aksiyon türünde. God of War bakabilirsiniz. Metro serisi de bayıla bayıla oynadığım bir seri olmuştu onu da tavsiye ederim.

Metro serisi 45 liraya inmişti son gün önüme çıktı ve kartta para yoktu. Aynı indirim gelirse yaz indirimlerinde kesin alacağım. Söylediğiniz oyunları da kesinlikle deneyeceğim teşekkür ederim.

Hocam mafia serisi epicte şahane indirimde (Mafia Defenitive 90tl) 1 ve 2 defenitive 33 tl gibi bir fiyat bence iki seçeneğide alabilirsiniz daha 2 haftası var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı