Çözüldü Dying Light 2 nasıl Türkçe yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcelik0

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba yardımcı olabilecek var mı dili bir türlü Türkçe yapamadım da oyunda nereden yapabileceğimi de bulamadım.

Hocam, Steam'de Dying Light 2'ye sağ tıklayıp özellikler deyin ve oradan dil kısmında Türkçeyi seçin. @mcelik0

Son düzenleme:
Çözüm
reisler bende de aynı sorun var ama ben koran oynuyorum malesef steam api 64 ü açıyorum orada kiril alfabesi gibi yazılar çıkıyor yani dili türkçe yapma şansım olumuyo

reisler bende de aynı sorun var ama ben koran oynuyorum malesef steam api 64 ü açıyorum orada kiril alfabesi gibi yazılar çıkıyor yani dili türkçe yapma şansım olumuyo
force langluage dosyasında dil ayarı var korsanda ordaki englishi turkish yapıcan

force langluage dosyasında dil ayarı var korsanda ordaki englishi turkish yapıcan
kral hiç bi yerde bulamıyorum dosyayı. fit girlden korsan indirdim steam_api64.ini dosyası da yok. nerden yapabilirim bu oyunu tükçe oyunu oynayamıyorum şuan. veya force language nin yerini tarif edebilir misin

“steam_api64.ini” dosyasını açıp english yerine turkish yazın dil değişecektir(engine\source\bin\x64(dosya uzantısı))
korsan da ne yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…