Sürprizbozan Dying Light 2 de farklı son nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ıronwhisper

Decapat
Daha fazla  
Dying Light 2 de lawanın benimle beraber geldiği sonu yapmak istiyorum. Bunun içinde ülkenin mualfifleri kazanması gerekiyor. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
knk bm pazar savaşında şu yaşlı adam ölüyor ya hani o sırada oğluna bişe iletmemi istiyor orda seçim ekranı veriyor ya hakonun yanına gidecem yada oğluna mesajı ileticem hangisin yapmam lazım
Verdiği sözü tutup oğluna iletmen lazım. Daha önce de dediğim gibi iyimser, doğru gelen seçeneği seçmelisiniz böyle anlarda.

Verdiği sözü tutup oğluna iletmen lazım. Daha önce de dediğim gibi iyimser, doğru gelen seçeneği seçmelisiniz böyle anlarda.
tamam teşekür ederim

knk BM içinde bi adam var zengin züppeye benziyor ihanet ediyor BM ye onunla beraber çalışmalımıyım istediğim son için yoksa BM nin tarafındamı durmalıyım

knk BM içinde bi adam var zengin züppeye benziyor ihanet ediyor BM ye onunla beraber çalışmalımıyım istediğim son için yoksa BM nin tarafındamı durmalıyım

@ıronwhisper

@KeyN_N

@KeyN_N bide​

bide şey şu elektirik kuleleri varya oraları hep afedzedelere veriyorum sorun olurmu?

Son düzenleme:
@ıronwhisper bahsettiğiniz kısmı hiç hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim. Elektrik, su kuleleririnde mümkün olduğunca afedzedelere oynayın.
şeyi soruyum juan nın tarıfandamı olmam lazım yoksa BM ninmi

@ıronwhisper bahsettiğiniz kısmı hiç hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim. Elektrik, su kuleleririnde mümkün olduğunca afedzedelere oynayın.
şeyi soruyum juan nın tarıfandamı olmam lazım yoksa BM ninmi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı