Merhaba yardımcı olabilecek var mı dili bir türlü Türkçe yapamadım da oyunda nereden yapabileceğimi de bulamadım.
adamın dibisin“steam_api64.ini” dosyasını açıp english yerine turkish yazın dil değişecektir(engine\source\bin\x64(dosya uzantısı))
force langluage dosyasında dil ayarı var korsanda ordaki englishi turkish yapıcanreisler bende de aynı sorun var ama ben koran oynuyorum malesef steam api 64 ü açıyorum orada kiril alfabesi gibi yazılar çıkıyor yani dili türkçe yapma şansım olumuyo
kral hiç bi yerde bulamıyorum dosyayı. fit girlden korsan indirdim steam_api64.ini dosyası da yok. nerden yapabilirim bu oyunu tükçe oyunu oynayamıyorum şuan. veya force language nin yerini tarif edebilir misinforce langluage dosyasında dil ayarı var korsanda ordaki englishi turkish yapıcan
korsan da ne yapmak lazım“steam_api64.ini” dosyasını açıp english yerine turkish yazın dil değişecektir(engine\source\bin\x64(dosya uzantısı))
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.