Dying Light 2 parlaklık yok

İşletim sistemi
Windows 11

ImSTICK

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8gb Hikivision 3200mhz cl16
Ekran kartı
gtx660
Anakart
a320m-a-pro
İşlemci
r5 5500
Merhaba, ekteki fotoğraftaki gibi oyun yükleme ekranında ya da ana menüde böyle bir sorun yok ama oyun içi böyle korsan ve orijinal oyundada denedim sorun değişmedi. Gamma Full'de. Bu hatanın çözümünü bilen varsa çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-19_015626182.png
    resim_2023-03-19_015626182.png
    300,9 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ekteki fotoğraftaki gibi oyun yükleme ekranında ya da ana menüde böyle bir sorun yok ama oyun içi böyle korsan ve orijinal oyundada denedim sorun değişmedi. Gamma Full'de. Bu hatanın çözümünü bilen varsa çok memnun olurum.

Sistem özellikleri yeterli gelmiyor olabilir 8 GB yetersiz kalıyor günümüz oyunları için.

Hocam parlaklığınız normal oyunda el feneri alana kadar bu şekilde oynuyorsunuz bana da birkaç kez rage quit attırdı sağ olsun. Kim nereden vuruyor o bile görünmüyor.

Son düzenleme:
Sistem özellikleri yeterli gelmiyor olabilir 8 GB yetersiz kalıyor günümüz oyunları için.

Onunla lakası yok internette benim sistemin aynısı ile test var her şey düzgün.

Hocam parlaklığınız normal oyunda el feneri alana kadar bu şekilde oynuyorsunuz bana da birkaç kez rage quit attırdı sağ olsun. Kim nereden vuruyor o bile görünmüyor.

Onunla lakası yok internette benim sistemin aynısı ile test var her şey düzgün. Yani etraf aydınlık aynı yerde burası oyunun başında gittiğimiz o dağ parti evi normalde aydınlık ama bende hiçi bir şey görünmüyor.

Yazılar gayet net. Grafikler görünmüyor. Parlaklık problemi değil gibi.

Oyun içi bir parlaklık problemi aslında lobide her şey düzgün load ekranında falan ama oyun içinde her yer zifiri karanlık gamayı fulledim gene düzelmedi.

Hatta çeşitli forumlarda da benimle aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan var ama bir çözüm bulanımız yok.

Son düzenleme:
Onunla lakası yok internette benim sistemin aynısı ile test var her şey düzgün.

Onunla lakası yok internette benim sistemin aynısı ile test var her şey düzgün. Yani etraf aydınlık aynı yerde burası oyunun başında gittiğimiz o dağ parti evi normalde aydınlık ama bende hiçi bir şey görünmüyor.

Oyun içi bir parlaklık problemi aslında lobide her şey düzgün load ekranında falan ama oyun içinde her yer zifiri karanlık gamayı fulledim gene düzelmedi.

Hatta çeşitli forumlarda da benimle aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan var ama bir çözüm bulanımız yok.

Aslına bakarsanız bende hikayeyi bitirmek için grafik kalitesine tahammül etmek zorunda kaldım. Yine çıkış tarihine yetiştirilmeye çalışılan bir oyun oldu maalesef.

Aslına bakarsanız bende hikayeyi bitirmek için grafik kalitesine tahammül etmek zorunda kaldım. Yine çıkış tarihine yetiştirilmeye çalışılan bir oyun oldu maalesef.

Sorunu biraz anladım oyunun kontrastı çok aşırı yüksek. Eğer DY1'deki gibi oyun dosyalarından grafik yapabiliyorsak düzelteceğim ama oyun dosyalarında aradığımı bulamıyorum.

Ben gayet güzel bir şekilde bitirdim oyunu. Şimdi gamayı fulledim demişsin o da yanlış normal ayara getir, ondan sonra monitör ayarlarındaki parlaklık ve kontrast ayarlarını gözden geçir. Son olarak şuan kullandığınız ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp 1 önceki sürüm sürücüyü yükleyip kurunuz.

Ben gayet güzel bir şekilde bitirdim oyunu. Şimdi gamayı fulledim demişsin o da yanlış normal ayara getir, ondan sonra monitör ayarlarındaki parlaklık ve kontrast ayarlarını gözden geçir. Son olarak şu an kullandığınız ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp 1 önceki sürüm sürücüyü yükleyip kurunuz.

1. çok bilmiş kardeşim o dediklerinin hepsini denedim. Gammayı düşürürsem şimdi gördüklerimde gorunmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı