Dying Light 2 PS4 Slim'de kasar mı?

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Arkadaşlar PS4 güçlü bir cihaz onu biliyorum. O yüzden konun altına kahkaha emojisi falan atmayın diye söylüyorum. PS4 Slim cihazım var 2018 de üretilmiş 2019 da satın alınmış cihaz tamir görmemiş. God of War'in bazı ara sahnelerinde hafiften FPS düşmeleri oluyordu bu oyunu sorunsuz oynatır mı acaba? Yoksa kasar mı?

PS4 artık güçlü bir cihaz değil ve desteğinin ilerleyen yıllarda kalkacağını düşünürsek artık oyun yapımcılarının oyunlarını bu cihaza özel optimize etmekle uğraşacağını sanmıyorum ve açıkçası PS4'te 30 FPS'den yukarı göreceğini sanmam. Kesin FPS düşüşleri olacaktır.

PS4 artık güçlü bir cihaz değil ve açıkçası PS4'te 30 FPS'den yukarı göreceğini sanmam. Kesin FPS düşüşleri olacaktır.
Mesajınız için teşekkür ederim.cihazin 30 FPS oynatması benim için yeterlidir.
Kasmaz bence sonuçta o cihaza göre optimizasyon yapıyorlar tabii Cyberpunk faciası olmaz ise.
Umarım olmaz.
Kasmaz bence sonuçta o cihaza göre optimizasyon yapıyorlar tabii Cyberpunk faciası olmaz ise.
Umarım olmaz.

Arkadaşlar PS4 güçlü bir cihaz onu biliyorum. O yüzden konun altına kahkaha emojisi falan atmayın diye söylüyorum. PS4 Slim cihazım var 2018 de üretilmiş 2019 da satın alınmış cihaz tamir görmemiş. God of War'in bazı ara sahnelerinde hafiften FPS düşmeleri oluyordu bu oyunu sorunsuz oynatır mı acaba? Yoksa kasar mı?

Eğer ön sipariş vermediysen oyunun çıkmasını bekle, oyunun PS4 eleştrilerini görüp kendin karar verirsin.

Eğer ön sipariş vermediysen oyunun çıkmasını bekle, oyunun PS4 eleştrilerini görüp kendin karar verirsin.

Evet hocam öyle yapacağım ön sipariş fiyatı nispeten diğer oyunlara göre ucuz ama en iyisi eleştirileri beklemek zaten indirime girmesini ya da ikinci elden almayı bekleyeceğim.
Ben tahminen söyledim. Bildiğimden değil yani. Cyberpunk gibi oynanmaz düzeyde bile çıkabilir oyun. Zamanları kısıtlıydı kesinlikle PC ile ancak uğraşmışlardır optimizasyon için ekstra PS4'de zaman ayıramamışlardır.
Olabilir ama firmanın böyle bir hata yapacağını pek sanmıyorum.eğer oynanmaz düzeyde çıkarsa bir kaç ay sonra alırım güncelleme getirirler ilk çıktığı zamanda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı