Isı ve voltaj değerlerini kontrol edin. Ayriyetten de Benchmark yapar mısınız?Dying Light 2'de RX6600 ile HİGH ayarlarda 70 FPS'lerde almam gerekirken ortalama 40 FPS alıyorum. Darboğaz yok. Ne yapabilirim ?
Hangi değerleri kontrol etmeliyim ?
Benchmark yapmıştım. Sıkıntı yoktu. Isı normal voltaja bakıp haber vereceğim. 100 değerinde voltaj.Isı ve voltaj değerlerini kontrol edin. Ayriyetten de Benchmark yapar mısınız?
Işın izleme açık değil ve DX11'de oynuyorum.Işın izleme açık mı? Bir de Dying Light 2'yi DirectX 11 ve 12 modunda oynayıp hangisinde daha çok performans verdiğine bakman gerekiyor. Genel olarak sıkıntılı bir oyun zaten, zamanla çoğunu düzeltiyorlar. Bundan dolayı kimi grafik kartında DirectX 12 modunda kasmalar ve ciddi performans düşüşü oluyor.
Hocam bence anormal gibi. Oyun hakkında bilgim yok FSR tarzı ayarlar bulunuyor mu?Benchmark yapmıştım. Sıkıntı yoktu.
Işın izleme açık değil ve DX11'de oynuyorum.
DX 12'de ve Asenkron İşleme açık dener misiniz? Asenkron kapalı da deneyebilirsin çünkü DX 12 açtıktan sonra oyunu yeniden başlatmana gerek kalmıyor.Işın izleme açık değil ve DX11'de oynuyorum.
DX12 çok FPS düşürdü.DX 12'de ve Asenkron İşleme açık dener misiniz? Asenkron kapalı da deneyebilirsin çünkü DX 12 açtıktan sonra oyunu yeniden başlatmana gerek kalmıyor.
2700 MHz değerinde çalışıyor.Driver sürümünüz nedir? Ekran kartı çalışması gereken Core clock değerinde çalışıyor mu?
Oyunu hangi sürümde oynuyorsunuz? Ana menüde sağ altta yazması lazım.DX12 çok FPS düşürdü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.