Dying Light 2 RX 6600 sistemde 40 FPS veriyor

Ar0x

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Dying Light 2'de RX6600 ile HİGH ayarlarda 70 FPS'lerde almam gerekirken ortalama 40 FPS alıyorum. Darboğaz yok. Ne yapabilirim ?
Hangi değerleri kontrol etmeliyim ?

Işın izleme açık mı? Bir de Dying Light 2'yi DirectX 11 ve 12 modunda oynayıp hangisinde daha çok performans verdiğine bakman gerekiyor. Genel olarak sıkıntılı bir oyun zaten, zamanla çoğunu düzeltiyorlar. Bundan dolayı kimi grafik kartında DirectX 12 modunda kasmalar ve ciddi performans düşüşü oluyor.

Bildiğim kadarıyla zaten AMD Grafik Kartlarında sorunlar yaşanıyor. Bence de DirectX 11 veya 12 olarak denenmesi lazım FIFA 22 oynarken de aynı sorunu yaşamıştım.

Isı ve voltaj değerlerini kontrol edin. Ayriyetten de Benchmark yapar mısınız?
Benchmark yapmıştım. Sıkıntı yoktu. Isı normal voltaja bakıp haber vereceğim. 100 değerinde voltaj.
Işın izleme açık mı? Bir de Dying Light 2'yi DirectX 11 ve 12 modunda oynayıp hangisinde daha çok performans verdiğine bakman gerekiyor. Genel olarak sıkıntılı bir oyun zaten, zamanla çoğunu düzeltiyorlar. Bundan dolayı kimi grafik kartında DirectX 12 modunda kasmalar ve ciddi performans düşüşü oluyor.
Işın izleme açık değil ve DX11'de oynuyorum.

Son düzenleme:
Driver sürümünüz nedir? Ekran kartı çalışması gereken Core clock değerinde çalışıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı