Dying Light 2 "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası

yiğiitt

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna giriş yapmaya çalıştığımda "Üzgünüz bir şeyler ters gitti" diyor ve beni oyundan atıyor sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.

Sunucu olarak manuel seçtiyseniz öteki sunucuyu seçin başka bir bilgisayara bağlanıcaksınız belki sorunsuz açılır o sistemde.

Şimdi otomatik rastgele atıyor diye biliyorum GeForce NOW sunucuları beni her girişimde farklı bir bilgisayara. Ama deniceğim.
Sunucu olarak manuel seçtiyseniz öteki sunucuyu seçin başka bir bilgisayara bağlanıcaksınız belki sorunsuz açılır o sistemde.
Şimdi denedim başarısız oldum.

1. Steam programını açın.
  2. Kütüphane menüsünü açın.
  3. Sol tarafta bulunan Dying Light 2 oyununa sağ tıklayarak Özellikler sekmesini açın.
  4. Açılan ekranda sol tarafta bulunan Yerel Dosyalar menüsünü açın.
  5. Karşılaştığımız Yerel Dosyalar menüsünde bulunan Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula butonuna tıklayın.
Bu yöntem olmazsa;
Antivirüs tarafından verilen erişim engeleni devre dışı bırakarak oyunu açmayı deneyin.

1. Steam programını açın.
  2. Kütüphane menüsünü açın.
  3. Sol tarafta bulunan Dying Light 2 oyununa sağ tıklayarak Özellikler sekmesini açın.
  4. Açılan ekranda sol tarafta bulunan Yerel Dosyalar menüsünü açın.
  5. Karşılaştığımız Yerel Dosyalar menüsünde bulunan Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula butonuna tıklayın.
Bu yöntem olmazsa;
Antivirüs tarafından verilen erişim engeleni devre dışı bırakarak oyunu açmayı deneyin.

Ben GeForce NOW'dan giriyorum dosya doğrulama ne işe yarayacak benim bilgisayarımda yüklü değil ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı