Dying Light 2 ve Cyberpunk mı yoksa marvels Spider-Man mı?

Pişman olacakmış gibi hissediyorum benim çocukluğum Spider-Man'le geçti çok kararsızım Spider-Man mi Dying Light 2 ve Cyberpunk mı?

Pişman olacakmış gibi hissediyorum benim çocukluğum Spider-Man'le geçti çok kararsızım Spider-Man mi Dying Light 2 ve Cyberpunk mı?

Spider-Man sitelerde key olarak 350 TL çivari satılıyor bende ilk başta 500 TL'den aldım daha sonra iade ederek daha ucuza aldım sizde oyle yapın eğer 100 TL daha ekleyebilirseniz kalan parayada Cyberpunk alabilirsiniz.

Spider-man yeni bitirdim ana seneryo çok iyi ama yan etkinlikler sıkıcı bir kaç tane Dlc eklemişler sanrıım onlar iyi biraz.

Cyberpunk hikayesi çok iyidi ama buglar ,yapay zeka falan çok kötüydü.Düzeltidi deniyor yapay zeka nasıl bilmiyorum ama.

Dl2 de güzel bir oyun.İlk baştaki ana ve yan görevler güzel ama bir noktadan sonra bozuyor oyun biraz.

Cyberpunk, RDR 2 ve Dying Light 2'yi bitirdim. Oyunun özelliklerini bir bütün olarak düşünüldüğünde Cyberpunk benim için daha iyi bir oyun. Dying Light 2'nin ise açık dünya parkur mekaniği çok muhteşem onun haricinde hikayesi beni etkilemedi. RDR ise bir başyapıt fakat oyun realistik bur yapıda olduğu için hemen kişiyi bağlayamıyor kendine. Spider-Man'ı ise sadece 1 saat oynayıp sonrasında köye gitmem gerekti. Bir saatlik deneyimime göre gayet güzel bir oyun.​

Cyberpunk ve Dying Light 2'yi bitirdim. Oyunun özelliklerini bir bütün olarak düşünüldüğünde Cyberpunk benim için daha iyi bir oyun. Dying Light 2'nin ise açık dünya parkur mekaniği çok muhteşem onun haricinde hikayesi beni etkilemedi. Spider-Man'ı ise sadece 1 saat oynayıp sonrasında köye gitmem gerekti. Bir saatlik deneyimime göre gayet güzel bir oyun.​
Yani sence hangisini almalıyım

Yani sence hangisini almalıyım
Oyun tarzına bağlı. Gerçekçi mekanikler istiyorsan RDR 2, beraber CO-OP oynayabileceğin arkadaşın varsa Dying Light 2, GTA gibi ve iyi hikayeli oyunları seviyorsan Cyberpunk, daha arcade ama iyi hikayeli bir oyun arıyorsan Spider-Man.​

oyun tarzına bağlı. Gerçekçi mekanikler istiyorsan RDR 2, beraber co-op oynayabileceğin arkadaşın varsa Dying Light 2, GTA gibi ve iyi hikayeli oyunları seviyorsan Cyberpunk, daha arcade ama iyi hikayeli bir oyun arıyorsan Spider-Man​

Son soru söylediğin şeye göre bir karar oluşacak kafamda hocam.1.(Spider-Man parayı hak ediyor mu:2.(Cyberpunk düzeltildi mi ):3.(Dying Light tek keyif verir mi?
Cevap verirken unutma lütfen eğer 1 sene daha beklersem Marvel's Spider-Man 2 alabilirim.

Arkadaşlar Spider-Man aldım indiriyorum zaten öbür RDR Cyberpunk falan indirime giren oyunlar herkes e teşekkürler🤗

Erenşef Spider-Man iade edip dediğini yapacağım teşekkürler.

Erenşef Spider-Man iade edip dediğini yapacağım teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı