Dying Light 2 vs Assassin's Creed Unity

@Xantares55 crack kaldırılmış galiba olmadı.

İki seriyedi cidden severim ancak korku sevmiyorum o yüzden ama parkuru çok hoşuma gidiyor.

Dying Light 2'nin korku açısından ilk oyunla alakası bile yok. Hatta o kadar tepki çekti ki Update ile gece ecelleri geri getirdiler. Normalde sadece dışarıda çığırtkan vardı, eğer ona yakalanırsanız ecel geliyordu. Millet eleştirince eceller geri geldi. Yine de ilk oyun gibi germiyor.

Ya şöyle söyleyeyim evet 2 ayrı oyun alakasız oyun Unity'i çok istiyorum 200 250 TL alacaktım çok beğendim özellikle o Fransız teması falan çok hoşuma gidiyor ve suikast olayı ancak Dying Light'ta parkuru falan çok seviyorum bir kere almıştım Dying Light 2'yi oyunun başında hastane bölümü vardı çok korkup silmiştim🤠 İade etmiştim ama bu aralar canım çekti bu arada alırsam 300'e gelecek Dying Light 2 sizce hangisi?
İki oyunuda oynamış biri olarak doğrusu Dying Light 2 daha dolu ve taze bir oyun.

AC Unity en iyi parku sistemine sahip ve atmosfer olarakta en güçlü oyun ama oyunun ana hikayesi 15 saatte bitiyor. DLC ve yan görevler ile anca 30 saat civarı oynarsınız. Coop modu var, birde DL2 gibi.

Dying Light 2 ise 100 saatte yakın bir deneyim veriyor tüm yan görevleri, ana görevi ve DLC'nin görevlerini yaptığınız zaman. (Başarımlar dahil değil.)
Hikaye olarak AC Unity'den berbat bence ama yan görev dizaynı çok daha kaliteli. AC oyunlarını yan görevleri zaten amaçsız ve ruhsuz, ana görevleri sadece güzel.

İki oyunda şahsen aynı katmanda ama oynanış süresi ve tazeliği ile Dying Light 2 daha başarılı. AC Unity hala taş gibi olsada yapısı eski bir oyun, birde dediğim gibi ana görevler ve açık dünyada parkur yapmak dışında esprisi yok pek. Zevkli ama DL2'ye göre daha az.

Korku konusunda birşey söylemiyecem. Kişiden kişiye değişir ama şahsen korku seviyesi DL2'nin %10 filan, oda geceleri ölünce XP kaybetme korkusu.

Hocam Unity biraz yavan bir oyun. Sürekli oraya buraya koşturup anlamsız bir hikaye içerisinde sürükleniyormuş gibi hissettiriyor. DL'nin hikayesi daha güzel gelmişti bana.

Ya şöyle söyleyeyim Origins'de pek sevilmiyor ama ben aşırı seviyorum direk aç serisi çok hoşuma gidiyor bir de Fransız olaylarınada ilgim var atmosferine.

Sana şöyle söyleyim DL oyunlarının hastasıyım DL1'de 200 saatim var bu oyun tartışmasız bana göre en iyi zombi oyunu serisidir DL2'de oynadım oda çok iyi Unity crack indir derim gerçekten iyi oyun ama yıl olmuş 2025 ben olsam Unity'e para vermem.

Belki Assassin's Creed serisini sevmiyorsundur.

İki oyunuda oynamış biri olarak doğrusu Dying Light 2 daha dolu ve taze bir oyun.

AC Unity en iyi parku sistemine sahip ve atmosfer olarak da en güçlü oyun ama oyunun ana hikayesi 15 saatte bitiyor. DLC ve yan görevler ile anca 30 saat civarı oynarsınız. Coop modu var, bir de DL2 gibi.

Dying Light 2 ise 100 saatte yakın bir deneyim veriyor tüm yan görevleri, ana görevi ve DLC'nin görevlerini yaptığınız zaman. (başarımlar dahil değil.)
Hikaye olarak AC Unity'den berbat bence ama yan görev dizaynı çok daha kaliteli. AC oyunlarını yan görevleri zaten amaçsız ve ruhsuz, ana görevleri sadece güzel.

İki oyunda şahsen aynı katmanda ama oynanış süresi ve tazeliği ile Dying Light 2 daha başarılı. AC Unity hala taş gibi olsa da yapısı eski bir oyun, bir de dediğim gibi ana görevler ve açık dünyada parkur yapmak dışında esprisi yok pek. Zevkli ama DL2'ye göre daha az.

Korku konusunda bir şey söylemiyeceğim. Kişiden kişiye değişir ama şahsen korku seviyesi DL2'nin %10 filan, oda geceleri ölünce XP kaybetme korkusu.

Ben karanlık temadan korkuyorum aslında.

Ben karanlık temadan korkuyorum aslında.
Cidden sizi geriyorsa yapacak birşey yok. İlk oyunu Epic Games bedava vermişti, sizde aldıysanız onda bir deneme yapın ama daha gericidir o. Baktınız olmuyor hiç, boş yere kendinizi kasmayın.

Cidden sizi geriyorsa yapacak bir şey yok. İlk oyunu Epic Games bedava vermişti, sizde aldıysanız onda bir deneme yapın ama daha gericidir o. Baktınız olmuyor hiç, boş yere kendinizi kasmayın.

İlk oyun Steam'de de Epic'te de var bende sardı oynadım ama arkadaşla oynadım genelde ama sarıyordu özellikle helraid dlcc aşırı sardı.

İlk oyun Steam'de de Epic'te de var bende sardı oynadım ama arkadaşla oynadım genelde ama sarıyordu özellikle helraid dlcc aşırı sardı.
2. oyunuda arkadaşlarla oynama imkanınız varmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı