Dying Light 2 vs Witcher 3 Complete Edition

1 sizi çok sıkacaktır. Abartıldığı kadar iyi değil. Dying Light 2 gayet güzel. Bence Dying Light 2 alın. Witcher 3'ü de Witcher 2 oynayıp oynarsınız daha sonra.

Ben aslında Dying Light 1'i oynarken bayağı eğlendim ama 1-2 sast oynadığım için ileride sıkıcılaşıyor mu emin değilim. O zaman Witcher 3'ü sonra alırım 2'yi oynayıp.

Hocam Dying Light 2 alabilirsiniz zaten gönlünüz ondan yanamış bence onu alın zam yiyecek bence 700 TL olur ama Witcher'in zam yiceğini zannetmem bu benim fikrim daha sonra eğer almak isterseniz Witcher 3 alabilirsiniz ama şunu söyleyeyim Witcher size daha fazla oyun süresi sağlar bunu da gözden geçirim.

Bende Dying Light 2'nin zam yemesinden korkuyorum. Bence Witcher'a zam gelmez bende sonbahar indirimlerinde alırım 120 TL'ye diye düşünüyorum.

Biliyorum ama emin olamıyorum işte . İkisnide istiyorum ama ne yazık ki butçem yetmiyor
Senin kafan rahat olsun Witcher 3 yapıştır geç. Eğer istersen dost Kayaoğlu Dying Light 2 incelemesini izle fikirlerin belirginleşecektir o zaman.

Ben aslında Dying Light 1'i oynarken bayağı eğlendim ama 1-2 sast oynadığım için ileride sıkıcılaşıyor mu emin değilim. O zaman Witcher 3'ü sonra alırım 2'yi oynayıp.

Bende Dying Light 2'nin zam yemesinden korkuyorum. Bence Witcher'a zam gelmez bende sonbahar indirimlerinde alırım 120 TL'ye diye düşünüyorum.
Kademe kademe tüm oyunlara zam gelir diye düşünüyorum ama Dying Light 2 zamı daha yakın.

Senin kafan rahat olsun Witcher 3 yapıştır geç. Eğer istersen Dost Kayaoğlu Dying Light 2 incelemesini izle fikirlerin belirginleşecektir o zaman.

Kademe kademe tüm oyunlara zam gelir diye düşünüyorum ama Dying Light 2 zammı daha yakın.

Dost Abi'nin videosunu daha önce izledim ayrıca o video oyunu büyük bir şekilde değiştiren Update'ler çıkmadan önceydi. Zaten ilk önce Dying Light 2 almamayı düşünmemin nedeni oydu ama oyunun büyük ölçüde düzeldiği söyleniyor her yerde o yüzden almayı düşünüyorum.

Bence Witcher 3'e gelmez yakın bir zamanda, belki kış indirimlerinden sonra gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı