1 sizi çok sıkacaktır. Abartıldığı kadar iyi değil. Dying Light 2 gayet güzel. Bence Dying Light 2 alın. Witcher 3'ü de Witcher 2 oynayıp oynarsınız daha sonra.
Ben aslında Dying Light 1'i oynarken bayağı eğlendim ama 1-2 sast oynadığım için ileride sıkıcılaşıyor mu emin değilim. O zaman Witcher 3'ü sonra alırım 2'yi oynayıp.
Hocam Dying Light 2 alabilirsiniz zaten gönlünüz ondan yanamış bence onu alın zam yiyecek bence 700 TL olur ama Witcher'in zam yiceğini zannetmem bu benim fikrim daha sonra eğer almak isterseniz Witcher 3 alabilirsiniz ama şunu söyleyeyim Witcher size daha fazla oyun süresi sağlar bunu da gözden geçirim.
Ben aslında Dying Light 1'i oynarken bayağı eğlendim ama 1-2 sast oynadığım için ileride sıkıcılaşıyor mu emin değilim. O zaman Witcher 3'ü sonra alırım 2'yi oynayıp.
Dost Abi'nin videosunu daha önce izledim ayrıca o video oyunu büyük bir şekilde değiştiren Update'ler çıkmadan önceydi. Zaten ilk önce Dying Light 2 almamayı düşünmemin nedeni oydu ama oyunun büyük ölçüde düzeldiği söyleniyor her yerde o yüzden almayı düşünüyorum.
Bence Witcher 3'e gelmez yakın bir zamanda, belki kış indirimlerinden sonra gelir.