Çözüldü Dying Light 2'de Cheat Engine ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Dying Light 2 hakkında 2 adet sorum var:

1- kule baskını modunda Cheat Engine kullanıp kendime bayağı bir merkez markası yüklesem ban yer miyim?

2- 77 bin adet mutasyon parçam var bunları en mantıklı neye harcayabilirim? Hepsiyle efsane puanı alsam mantıklı olur mu? Bir de aynı Cheat Engine ile kendime 100 bin adet daha mutasyon parçası atsam ban yer miyim?

Çözüm
Ben Online oyuncularla takılırken kullanıyordum kule baskınında god mode falan bir şey olmuyordu VAC korumalı değilse sıkıntı yok diye biliyordum.
Ben Online oyuncularla takılırken kullanıyordum kule baskınında god mode falan bir şey olmuyordu VAC korumalı değilse sıkıntı yok diye biliyordum.

Çözüm
Kullanmayı hiç istemesem de kullanmak zorunda kalacağım kanser bir ayakkabıya marazlı ve gece efsununu aynı anda bir türlü yakalayamıyorum. Saatlerdir shutdown atmaktan gözlerim kanser oldu.

Kullanmayı hiç istemesem de kullanmak zorunda kalacağım kanser bir ayakkabıya marazlı ve gece efsununu aynı anda bir türlü yakalayamıyorum. Saatlerdir shutdown atmaktan gözlerim kanser oldu.

Hocam ben dediğim gibi kule baskınında god mode gibi bir sürü şeyi sorun olmadan açabiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…