Dying Light 2'de ekranın çok parlaması

İşletim sistemi
Windows 10

xRaxy

Hectopat
RAM
çift kanal 8gb 16gb ram 2133mhz ddr4
Ekran kartı
zotac gtx 1080 8gb
Anakart
asus prime A520M-A
İşlemci
amd ryzen 7 3700X 8-core
Dying Light 2'de karşılaştığım sorundur. Gamayı 40 üzerinden 20'de kullanmama rağmen ekran fazlasıyla parlıyor hatta bazı yerlerde çok karanlıkta oluyor. Tahminim ekran kartımla ilgili ama ekran kartımın bildiğim herhangi bir sorunu yok. Zotac GTX 1080 8 GB.

Dosya Ekleri

• dying light2.jpg
    474,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

eski ayarları gösteriyor en son ayarların görünüşü böyle değil,ayrıca fps sorununu çözmüştüm. Ben ışıkların çok fazla parlamasıyla ilgili sorunumu dile getirmiştim. Çok göz alıyor ne yaptığını çok anlayamıyorsun oyunda. Acaba monitörümle mi alakalı, yine de teşekkürler video için

Bilemiyorum hocam. Grafik ayarlarından kaynaklanıyordur kanımca, ekran kartıyla alakası yok. Grafikleri en düşükte ve en yüksekte dene. HDR ayarının açık olduğundan da emin ol. Hiçbir şey işe yaramıyorsa ekran kartındandır.

oyun içi görseller ektedir. Düzeltmeme yardımcı olacak birisi olursa diye, insanın gözünü çok alıyor ve yoruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…