Dying Light 2'de FG ayarı gözükmüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ali Keffal

Hectopat
Ekran kartı
4070 Super
Sürücülerim güncel ayarlar ultrada DLSS seçeneği var fakat FG seçeneği yok. YouTube'da pek çok test videolarına baktığımda FG gözüküyor ama bende yok. Nedenini bilen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerim güncel ayarlar ultrada DLSS seçeneği var fakat fg seçeneği yok. YouTube'da pek çok test videolarına baktığımda fg gözüküyor ama bende yok. Nedenini bilen var mı acaba?

DLSS açınca fg ayarının açılması/gözükmesi gerekir hocam.

Hoca oyununuz Türkçe ise kare oluşturma diye yazan bir ayar var o fg işte.

Hoca oyununuz Türkçe ise kare oluşturma diye yazan bir ayar var o fg işte.

Hocam köyden gelme değilim o kadarına hakimimde, oyunu DX11 yapınca fg gözüküyor açmak istediğimde DX12 ile oyunu başlatın diyor başlatıyom bu sefer kayboluyor.

Hocam köyden gelme değilim o kadarına hakimimde, oyunu DX11 yapınca fg gözüküyor açmak istediğimde DX12 ile oyunu başlatın diyor başlatıyom bu sefer kayboluyor.

Hocam internette net bir sonuç bulamadım 40 serisi ekran kartı olan arkadaşıma sordum oda bir şey bilmediğini söyledi.
Yardımcı olamadığım için üzgünüm kusura bakmayın hocam.

Benim ekran kartım RTX 4080 ve bu güne kadar ben de kare oluşturma açık oynardım fakat o seçenek şu an kaybolmuş durumda. D311'e alınca görünüyor. Açıyorum kare oluştuırmayı D312 ile açılması gerekiyor diyor. Açınca da ayar yine kayboluyor. Bugün oldu bu sorun bende.

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulasak düzelir mi acaba?

Bende 4070 var, son ekran kartı güncellemesinden sonra oldu bu sıkıntı. Oyunda normalde 4k goruntude 70 ile 80 fps arasında alıyordum, birde baktimki 50 ye düşmüş ve frame generation özelliği kaybolmuş. Büyük ihtimalle güncellemeden sonra oldu(Nvidia).

Düzeltebildinizmi? Bende 4070super var bugün girdiğimde frame gen ayarı kaybolmuştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…