Dying Light 2'de rastgele insanlarla oynanabiliyor mu ve mikrofon desteği var mı?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Dying Light 2'de rastgele insanlarla oynanabiliyor mu ve mikrofon desteği var mı? Dying Light 1'de rastgele insanlarla oynayabiliyordum, acaba 2'de de var mıdır? Sanırım 1'de mikrofon var mıydı yok muydu tam hatırlamıyorum. Eğer başka tanımadığım insanlarla oynayamıyorsam, tek oynayacaksam korsan oynamam daha mantıklı olabilir.

Rastgele insan değilde steamde veya epicte ekli olmalı

Dying Light 2'de rastgele insanlarla oynanabiliyor mu ve mikrofon desteği var mı? Dying Light 1'de rastgele insanlarla oynayabiliyordum, acaba 2'de de var mıdır? Sanırım 1'de mikrofon var mıydı yok muydu tam hatırlamıyorum. Eğer başka tanımadığım insanlarla oynayamıyorsam, tek oynayacaksam korsan oynamam daha mantıklı olabilir.

Dying Light 2'de rastgele insanların lobisine katılma olayı yok maalesef. İlk oyunda Harran Hapisanesini saatlerce yapıp o kadar fazla efsanevi silah kasmıştım ki. Mr Beast gibi rastgele oyuncuların lobilerine girip onlara Challenge yaptırıp en sonra da ödül olarak efsanevi silah - medkit - cephane tarzı şeyler hediye ediyordum :D tabii artık 200 saate yaklaşmış oyundaki her şeyi yapmıştım ve elimdeki efsanevi itemler azalmaya başlayınca da bıraktım oyunu yeter deyip. Buda böyle bir anımdır.

Rastgele insan değilde Steam de veya Epic'te ekli olmalı.
Dying Light 2'de rastgele insanların lobisine katılma olayı yok maalesef. İlk oyunda Harran Hapisanesini saatlerce yapıp o kadar fazla efsanevi silah kasmıştım ki. Mr Beast gibi rastgele oyuncuların lobilerine girip onlara Challenge yaptırıp en sonra da ödül olarak efsanevi silah - medkit - cephane tarzı şeyler hediye ediyordum :D tabii artık 200 saate yaklaşmış oyundaki her şeyi yapmıştım ve elimdeki efsanevi itemler azalmaya başlayınca da bıraktım oyunu yeter deyip. Buda böyle bir anımdır.

Dying Light 2'de cidden rastgele katilma yok mu Dying Light 1'de varken? O zaman ben korsan oynayayim.

@Wanhedaa emin misiniz?

@Ratonelu00

Galiba rastgele katilma var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GRKM DUMAN

Son düzenleme:
Şu oyunu alasım var da, zombiler belli bir müddet sonra sıkar diye çekiniyorum.
Ayrıca oyun 150 saat sürmesi de çok uzun geldi.

Dying Light 2'de cidden rastgele katilma yok mu Dying Light 1'de varken? O zaman ben korsan oynayayim.

@Wanhedaa emin misiniz?

@Ratonelu00

Galiba rastgele katilma var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GRKM DUMAN

Ben görmedim uzaktan katılım olduğunu daha önce. Oyun esnasında da sormadı hiç. İlk oyunda en azından soruyordu.

Şu oyunu alasım var da, zombiler belli bir müddet sonra sıkar diye çekiniyorum.
Ayrıca oyun 150 saat sürmesi de çok uzun geldi.

Ana hikaye o kadar surmuyordur.

Ben almayi dusunuyorum yarin iadelerim cuzdana gelince. Cunku 1. Oyunun spoiler'ini gordum ve 2. Oyunda secim var. Baskalariyla da oynamak keyifli olacagini dusunuyorum hele mikrofon varsa.

Benim bildigim kadariyla randomly join olayi var. Oda Public yapilirsa olabiliyormus.

Ana hikaye o kadar surmuyordur.

Ben almayi dusunuyorum yarin iadelerim cuzdana gelince. Cunku 1. Oyunun spoiler'ini gordum ve 2. Oyunda secim var. Baskalariyla da oynamak keyifli olacagini dusunuyorum hele mikrofon varsa.

Benim bildigim kadariyla randomly join olayi var. Oda Public yapilirsa olabiliyormus.
Ana hikaye en fazla 50 saat sürüyor üstü zaten yan içerik tamamen.

Ana hikaye en fazla 50 saat sürüyor üstü zaten yan içerik tamamen.

Oyun yukluyse ve satin aldiysaniz, oyuna girip randomly join var mi bakabilir misiniz, isterseniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı